noodles volos banner

Κι επίσημα παρελθόν ο Μαυροκεφαλίδης από την ΑΕΚ

Μπορεί να αποτέλεσε τον MVP της ΑΕΚ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την "Ένωση. Ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ αποχώρησε από την προετοιμασία της ΑΕΚ στη Σλοβενία, επέστρεψε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης και οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την μεταξύ τους συνεργασία. Πλέον είναι free agent και θα ψάξει τον επόμενο σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά για τα αίτια του "διαζυγίου", υπήρξε έντονη φημολογία πως έχει να κάνει με χρήματα τα οποία χρωστά η ΑΕΚ στον παίκτη. Όμως, αυτή η περίπτωση διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την διοίκηση της "Ένωσης", καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα.

Όπως αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι", ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και το κλαμπ σεβάστηκε την επιθυμία του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

"Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (27/08) με κοινή συναίνεση η συνεργασία της με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. κόντρα σε ανακρίβειες και λοιπές παραπλανητικές εκτιμήσεις ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και κυρίως τους οπαδούς της ομάδας, ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της. Αυτό άλλωστε πράττει εδώ και δύο αγωνιστικές περιόδους, αυτό θα πράξει και το επόμενο διάστημα".