noodles volos banner

Στρατίκης: «Ανεβάζουμε σιγά, σιγά τον πήχη»

Ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Βόλου Διμηνίου, Σπύρος Στρατίκης, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του στα δύο ματς με τον Αλμυρό για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του. Η νεοφώτιστη ΑΕΒΔ άλλωστε, έδειξε καλά στοιχεία και ότι θα αποτελέσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών μου. Και στα δύο παιχνίδια με τον Αλμυρό χάσαμε στις λεπτομέρειες και διεκδικήσαμε στα ίσια την πρόκριση. Αυτό δείχνει ότι ανεβάζουμε σιγά, σιγά τον πήχη σε αυτή την ομάδα που είναι νεοφώτιστη και ότι τίποτα δεν είναι σύμπτωση.

Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο μπροστά μας και από δω και πέρα θα δουλέψουμε αυτά που θέλουμε, καθώς τα δύο ματς του κυπέλλου μας ανάγκασαν να αλλάξουμε λίγο τον προγραμματισμό της προετοιμασίας μας.

Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να δουλέψουμε ότι ατέλειες έχουμε και να τις φτιάξουμε. Θα περιμένουμε να μπει και ο Παλάντζας, που πιστεύαμε ότι θα παίξει στο δεύτερο ματς με τον Αλμυρό, αλλά παρουσίασε την τελευταία στιγμή ένα νέο πρόβλημα. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απολύτως έτοιμοι».