noodles volos banner

Νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες της Νίκης

Τη φιλοσοφία της ανέλυσε με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, παράλληλα με την εξαγγελία της έναρξης των ακαδημιών της. Μία νέα προσπάθεια θα γίνει για τους κυανόλευκους αυτή τη σεζόν και στις υποδομές της και η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε τους στόχους της, αγωνιστικούς και μη. 

Συγκεκριμένα: 

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. 
Μετά από 40 χρόνια πορείας των Ακαδημιών μας, με παρουσία των τμημάτων Παίδων - Εφήβων σε 8 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με την ανάδειξή παικτών που έπαιξαν σε εθνικές κατηγορίες, αλλά στελέχωσαν και τις μικρές εθνικές ομάδες, έχουμε αποδείξει ότι γνωρίζουμε τον τρόπο.Μετά από απολύτως επιτυχημένες διοργανώσεις όπως το πρώτο δωρεάν BasketBall Camp 2015 που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου, όπως και οι δωρεάν προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κατά τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο, καλούμε όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 4-16 ετών να πλαισιώσουν τα τμήματα υποδομής της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.Την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:30 στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Πανθεσσαλικού Σταδίου (είσοδος από την πύλη του πάρκινγκ), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για του μικρούς μας φίλους, στην οποία θα χωριστούμε σε τμήματα και θα μοιραστεί το πρόγραμμα προπονήσεων.
Στόχος του συλλόγου μας και ιδιαίτερα του τμήματος καλαθοσφαίρισης είναι:
• να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και εκτός από το να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να παίξουν και να διασκεδάσουν
• να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν νέες φιλίες
• να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής σε ομαδικό άθλημα
• να ευαισθητοποιηθούν σε αξίες όπως είναι η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ανεκτικότητα και η αλληλεγγύη 
• να μάθουν να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες του αθλήματος 
• να δημιουργήσουμε σωστούς αθλητές δια βίου άσκησης, αλλά και (σε συνεργασία με τους γονείς) σωστούς ανθρώπους.Επιπλέον, ο μακροπρόθεσμος στόχος του συλλόγου είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα. Για τον συγκεκριμένο λόγο η νέα Διοικούσα Επιτροπή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, θέλοντας να τροφοδοτεί το ανδρικό τμήμα με παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.Σε αυτή τη νέα προσπάθεια αναγέννησης και επανεκκίνησης της αγαπημένης μας ομάδας, βρήκαμε την συμπαράσταση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ μέσω του υπεύθυνου Ακαδημιών Νίκου Αποστολίδη ο οποίος θα μεταλαμπαδεύσει τεχνογνωσία, θα συμβάλει στον προπονητικό σχεδιασμό και θα έχει την εποπτεία των ακαδημιών. Τέλος για πρώτη φορά εγκαινιάζουμε ένα νέο τμήμα JUNIOR για παιδιά 4-5 ετών που θα περιλαμβάνει άσκηση με πολλά παιχνίδια.- Τα παιδιά της Ακαδημίας συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, τουρνουά και φιλικά παιχνίδια
- Θα συμμετάσχουν στο επόμενο Niki Volou BasketBall Camp
- Θα λάβουνε μέρος σε εκδρομές για φιλικά παιχνίδια και παρακολούθηση αγώνων σπουδαίων ομάδων, αλλά και σε άλλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται σε τοπικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο
- Ιατρική παρακολούθηση όλων των αθλητών μας & συνεργασία με διαιτολόγο/διατροφολόγο.Η Νίκη Βόλου, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες των καιρών, αναπροσαρμόζει τις τιμές συμμετοχής των μικρών μας φίλων στα τμήματα της αναβαθμισμένης ακαδημίας μας. Το Κόστος συμμετοχής στις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου είναι: 10€ για την εγγραφή νέων αθλητών και: 
- 20€ / μήνα
- 100€ / εξάμηνο και 200€ / χρόνο για εφάπαξ πληρωμές
- 2 αδέρφια 30€ / μήνα, 3ος αδερφός δωρεάνΓια παιδιά που μετέχουν σε άλλο τμήμα της Νίκης Βόλου παρέχεται έκπτωση στην μηνιαία συνδρομή κατόπιν συνεννόησης.
Με την εγγραφή προσφέρονται στους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες δωρεάν 2 προπονητικά μπλουζάκια της αθλητικής εταιρίας NICKAN, με την οποία συνεργαζόμαστε, ένα σε μπλέ κι ένα σε άσπρο χρώμα για να φοριούνται εναλλάξ στις προπονήσεις της ομάδας, και με τυπωμένο το λογότυπο της ομάδας μας. Οι αθλητές των ακαδημιών θα παρακολουθήσουν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνων της ανδρικής ομάδας από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα.
Ο υπεύθυνος των ακαδημιών μας Αθανασιάδης Χρήστος και οι προπονητές/παιδαγωγοί Καθηγητές φυσικής Αγωγής , Στρατίκης Σπύρος, Καμακάς Αποστόλης και Τσιριγωτάκης Ανδρέας θα υποδεχτούν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες στα νέα ανανεωμένα τμήματα.
Τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται οι προπονήσεις είναι:
• Κλειστό γήπεδο Νέας Ιωνίας
• Κλειστό γήπεδο 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας
• Κλειστό γήπεδο 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας
• Εγκαταστάσεις Πανθεσσαλικού Σταδίου (ανοικτό γήπεδο μπάσκετ - είσοδος από την πύλη του πάρκινγκ).Καλωσορίζουμε λοιπόν τα παιδιά και τους γονείς στις ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, σε μια χρονιά γεμάτη διασκέδαση, νέες φιλίες και νέες εμπειρίες.
Για τα νέα του τμήματος, ανακοινώσεις κλπ μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα μας nikivoloubc.gr (έναρξη λειτουργίας 1.10.15) καθώς και την σελίδα μας στο facebook ( www.facebook.com/nikivoloubasket ).
Πληροφορίες καθημερινά από ώρες 19:00 – 21:00 στο τηλέφωνο 2421060320 και 6980283394 (Υπεύθυνος Ακαδημιών Αθανασιάδης Χρήστος) ή με την παρουσία σας στα γραφεία του συλλόγου μας Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στις ώρες ( Δευτέρα-Σάββατο) 10:00-14:00 και 18:00-21:00.