noodles volos banner

Προετοιμασία ομάδων και συνέχεια εγγραφών στο BC Volos

Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα της ομάδας BC Volos μετά την παραχώρηση από την επιτροπή παιδείας του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας όπου εκεί προπονούνται τα μικρά τμήματα.

Η ανδρική-εφηβική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ βρίσκεται στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας της. Στο πρώτο τεστ που έδωσε με την νεανική ομάδα του Αιολικού άφησε καλές εντυπώσεις και το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για τη συνέχεια των προπονήσεων γιατί οι νεαροί αθλητές θ' αντιμετωπίσουν ομάδες με παίκτες μεγάλης ηλικίας και θα πρέπει γι' αυτό τον λόγο να δουλέψουν σκληρά για να έχουν καλά αποτελέσματα.
Η παιδική ομάδα που είναι ανανεωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της, βρίσκεται και αυτή στο στάδιο της προετοιμασίας της και στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.
Οι προπονήσεις στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα συνεχίζονται κανονικά και φαίνεται ότι και σ' αυτά τα τμήματα η αγωνιστική τους παρουσία θα είναι πολύ καλή με την δουλειά που γίνεται. 
Επίσης από το Σάββατο 3-10-15 στο προπονητικό τιμ της ομάδας προστέθηκε ο κόουτς Βαγγέλης Συλεόπουλος που ανέλαβε τμήμα της ακαδημίας μιας και έχει μεγάλη εμπειρία στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.
Η ομάδα έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τμήματα (ανδρικό-εφηβικό, παιδικό και παμπαίδες ή μινι1) θα κατέβουν για φιλικά στο Σ.Ε.Φ. στις 24 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και παρακολούθηση του αγώνα του Ολυμπιακού Πειραιώς με την ομάδα του Αρκαδικού. Οι νεαροί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλους τους των πρωταθλητών Ελλάδας και δευτεραθλητών Ευρώπης, μετά το παιχνίδι να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα...
Για όλα τα παιδιά της πόλης οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στο 1ο Ν. Ιωνίας καθημερινά απο τις 18:00-22:00 κάθε απόγευμα. Το BC Volos καλεί όλα τα παιδιά να έρθουν να παίξουν, να κάνουν προπονήσεις και μετά να εγγραφούν στην ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός γηπέδου. Το σύνθημα είναι "'Ελα και εσύ μαζί μας να παίξεις, να διασκεδάσεις, να σκοράρεις, να πασάρεις, να κάνεις ντρίμπλα, να κάνεις φίλους. Η ομάδα των παιδαγωγών, η ομάδα των πρωταθλητών είναι στην πόλη σου και σε περιμένει...". Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6987048486-6946284232-6972124459-2421082748-2421080225-6993673868.