noodles volos banner

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους γονέων και αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Ξεκινώντας, το λόγο πήρε ο έφορος Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ, ένα από τα πιο ιστορικά τμήματα του Ερασιτέχνη, για την επανάκτηση της χαμένης αίγλης σε όλα τα επίπεδα. Ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης, τους γονείς για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους 20 “ήρωες” που παρέμειναν στον σύλλογο ακόμη και την περσινή χρονιά. Έπειτα, αναφέρθηκε στο μοντέλο της λαϊκής βάσης, το όποιο ξεκίνησε να εφαρμόζεται σε μικρή κλίμακα και το ανδρικό τμήμα έχει ένα σταθερό σημαντικό έσοδο, λαμβάνοντας λίγα απο πολλούς. Ο έφορος του τμήματος είπε, για ακόμη μια φορά, πως τη σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού αποτέλεσε ο προπονητής 
Ανδρέας Τσιριγωτάκης, ο οποίος πήρε το λόγο αμέσως μετά. 
Ο προπονητής των ακαδημιών και βοηθός της ανδρικής ομάδας κ. Τσιριγωτάκης αφού ευχαρίστησε τους αρμόδιους και καλεσμένους, ανέλυσε τις σκέψεις του για το μέλλον της Νίκης Βόλου και είπε χαρακτηριστικά, πως σκοπός της υποδομής είναι η μελλοντική επάνδρωση της ανδρικής ομάδας απο "δικά μας παιδιά". Κλείνοντας, ιδιαίτερα συγκινημένος, είπε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ, ενός τόσο ιστορικού σωματείου και πως μέσα από τη δουλεία, οι στόχοι που έχουν τεθεί θα επιτευχθούν.
Στην έκπληξη της βραδιάς, τιμήθηκε για την προσφορά του στο βολιώτικο μπάσκετ αλλά και για την σημαντική συμβολή του στην φετινή επανεκκίνηση, ο υπεύθυνος υποδομών, κ. Χρήστος Αθανασιάδης, χώρις να γνωρίζει ο ίδιος από πριν. Η απονομή της τιμητικής πλακέτας, έγινε απο τον πρώην συνεργάτη του, κ. Κουρκούμπα. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Μπάμπης Τουτουτζόγλου στη συνέχεια έκοψε την πίτα του τμήματος ευχόμενος υγεία σε όλους τους αθλητές-αθλήτριες και στις οικογένειες τους. Ευχαρίστησε τους φίλους του τμήματος καλαθοσφαίρισης που τους γεμίζουν με κουράγιο και δύναμη με διάφορους τρόπους, από τους πρώτους μήνες της ενασχόλησής τους, είτε μέσω χορηγιών είτε με προσωπική εργασία. 
Ακολούθησε η βράβευση του αθλητή Σούλη Θεόδωρου, για την κλήση του στην εθνική παμπαίδων. Η απονομή έγινε απο τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας, Παναγιώτη Τσώλη. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, οι έφοροι του τμήματος πόλο κ.κ. Κώστας Τσαρνάς και Πέτρος Μπλάνας, ο κ. Κωνσταντίνος Κουρκούμπας και οι συνεργαζόμενοι με το τμήμα μπάσκετ κ. Λάμπης -διαιτολόγος, κ. Γάτος -ορθοπεδικός ιατρός, κ. Λιούπη -ψυχολόγος και κ. Σακκόπουλος -φυσιοθεραπευτής. Αφού μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας, βρέθηκαν οι τυχεροί της βραδιάς.

Οι νικητές ήταν:
Ανδρικό: Σάββας Καραμανλής, δωροεπιταγή σε αθλητικό κατάστημα
Νέοι Αθλητές: Μαριος Ανδρεόγλου, δώρο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνιάς
Υποδομή: Κωστας Τσεκούρας, υποτροφία στην ακαδημία μπασκετ 2016-2017 
Θάνος Καραγεώργος, αθλητική φόρμα
Λευτέρης Τσιριγωτακης, αθλητική φόρμα
Γιώργος Τσώλης, εμφάνιση μπασκετ

5e05c466-ae6b-4b92-8d1e-f9e55dceea90