noodles volos banner

To ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Σε ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2016-17 προχώρησαν οι Γιώργος Παρασκευάς και Ζήσης Καφάσης με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιώργος Παρασκευάς πήγε στην ερυθρόλευκη ομάδα στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου μετά την αποχώρηση της Μεταμόρφωσης από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και βοήθησε σημαντικά στην πορεία της. Αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική μονάδα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ της νέας αθλητικής περιόδου. Ο Ζήσης Καφάσης αγωνίζεται στη θέση 4 και είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων του Πολυτεχνείου, με υποσχετική ενός χρόνου από τον Σπάρτακο Λάρισας. Η ομάδα ενισχύθηκε στις θέσεις που θεωρούσε ο προπονητής και η διοικούσα επιτροπή ότι χρειάζεται νέο "αίμα" και πλέον το ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου διαμορφώνεται ως εξής:

Προπονητής: Μαυρομιχάλης Ξενοφών, Βοηθός προπονητή: Καραγιώργης Κώστας
Αθλητές: Αλεξίου Κώστας , Καραγεώργος Θωμάς, Παρασκευάς Γιώργος, Βλήτσιος Στέφανος, Αναστασόπουλος Λεωνίδας , Αχριάνης Σωτήρης, Καραρρήγας Αντώνης, Σκαμάγκας Σταμάτης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Καφάσης Ζήσης, Καραθάνος Δημήτριος και Γεωργίου Θωμάς. Σην περίοδο προετοιμασίας θα συμμετάσχουν και δυο αθλητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ που ασχολείται και με τα δυο τμήματα (ανδρικό και γυναικείο), αποτελείται από τους: Μεταφτσή Αλέξανδρο, Γανώση Κώστα, Ρούμπο Νίκο, Έξαρχο Απόστολο, Κουσιαρή Γιώργο, Σακελλαρίου Γιάννη, Κολιό Βαγγέλη, Παπαχρήστο Βασίλη και Σαχίνη Ζάκο, ενώ με ανακοίνωσή της, "ζητά από τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας την έμπρακτη ηθική και οικονομική στήριξη για τη νέα αθλητική περίοδο ώστε να πετύχει τους στόχους της. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, κοινά για άνδρες και γυναίκες και αναμένουμε την θετική ανταπόκριση των φιλάθλων μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ενιαίος δυνατός και πάντα πρωταγωνιστής", όπως αναφέρεται σχετικώς.

Last modified onWednesday, 29 June 2016 11:45