noodles volos banner

Τζούμας: “Να χαιρόμαστε το μπάσκετ, άσχετα από νίκες και ήττες”

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο προπονητής του Ίωνα Βόλου, Άγης Τζούμας, στο πλαίσιο της έναρξης προετοιμασίας της ομάδας του, που η νέα σεζόν θα τη βρει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την περσινή χρονιά:

Το μυστικό της περσινής μας επιτυχίας ήταν το γεγονός πως διατηρήσαμε έναν σταθερό κορμό στο ρόστερ και πραγματοποιήσαμε 3-4 προσθήκες που μας ανέβασαν επίπεδο. Καταφέραμε να ανεβούμε στην Α1 ΕΣΚΑΘ, τερματίζοντας πρώτοι σε ισοβαθμία με την ΑΕΒΔ, αγωνιζόμενοι σε μία κατηγορία με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Σημαντικό, επίσης, ήταν το γεγονός πως δεν είχαμε απουσίες και τραυματισμούς μέσα στη χρονιά, πράγμα που μας βοήθησε να παραμείνουμε ομοιογενείς κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν”.

Για τις προσθαφαιρέσεις και τη διαμόρφωση του φετινού ρόστερ:

Κάναμε μερικές προσθήκες, οχτώ στο σύνολο μαζί με τον επαναδανεισμό του Βασδέκη από τη Νίκη που έχει οριστικοποιηθεί, οι οποίες πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν. Η διοίκηση έκανε πράξη όλες τις επιθυμίες μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δε ζήτησα τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και πραγματικά έγινε ό,τι τους είπα. Νομίζω πως με αυτό το ρόστερ, η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει”.

Για τους στόχους της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν:

Αγωνιστικός στόχος της ομάδας είναι φυσικά η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή μας στην κατηγορία. Σίγουρα, θέλουμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ, αλλά πάνω απ' όλα επιθυμούμε να ευχαριστηθούμε το άθλημα και να το διασκεδάσουμε. Αυτό είναι το “μότο” μας, άλλωστε. Αν δεν χαιρόμαστε, ας πάμε καλύτερα στα σπίτια μας. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε θα πρέπει πάντα να είμαστε χαρούμενοι”.

Last modified onFriday, 19 August 2016 18:29