noodles volos banner

Παίκτες της Νίκης οι Μπόγδανος και Βλήτσιος!

Απόλυτη επιβεβαίωση του magnesiasports.gr, με τη Νίκη να έχει “κλείσει” τους Δημήτρη Μπόγδανο και Στέφανο Βλήτσιο – Ανακοινώνεται μέχρι το βράδυ η απόκτησή τους.

Δύο μεταγραφικές κινήσεις, που αδιαμφισβήτητα αλλάζουν τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ολοκλήρωσε η Νίκη Βόλου, με τους Μπόγδανο και Βλήτσιο να είναι οριστικά κυανόλευκοι!

Όπως το magnesiasports σας είχε ενημερώσει πρώτο, οι ιθύνοντες των κυανόλευκων ήταν εδώ και αρκετές μέρες σε διαπραγματεύσεις με τους δύο καλαθοσφαιριστές. Τελικώς, όμως, οι υποθέσεις είχαν ευτυχή κατάληξη, με την ομάδα να αποκτά δύο παίκτες, που την ανεβάζουν επίπεδο και αυτόματα την καθιστούν ως ένα από τα φαβορί για κάτι πολύ καλό στο πρωτάθλημα που έρχεται.

Ο Βλήτσιος είναι 34 ετών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Νίκη. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων (αστυνομικός), αναγκάστηκε να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Κορωπί, Ρέντη, Αετό Γκράβας, Παλατιανή, Χαλάνδρι και Ευριάλη. Πριν δύο χρόνια, επέστρεψε στη Νίκη της Γ' Εθνικής, όταν οι κυανόλευκοι υποβιβάστηκαν στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Πέρσι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα του, στην ομάδα του Ολυμπιακού, για να φτάσουμε στο σήμερα και την εκ νέου επιστροφή του στους κυανόλευκους.

Όσον αφορά τον Μπόγδανο, είναι κοντά στα 41, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει μία καταπληκτική χρονιά πέρσι με τον Γ.Σ.Λ. στη Β' Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για έναν χαρισματικότατο καλαθοσφαιριστή, με μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. Στο βιογραφικό του καταγράφεται η παρουσία του σε Πανόραμα, Ολύμπια Λάρισας, Μεταμόρφωση, Ιωνικό και Τρίκαλα, ενώ δύο χρόνια πριν, στα 39 του, φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλείου, πάλι στη Β' Εθνική και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με μ.ο. πόντων δεκαεννιά, παρακαλώ! Πρόκεται, σίγουρα, για έναν παίκτη – στολίδι, όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές, λοιπόν, ανήκουν πλέον στη Νίκη Βόλου, η απόκτησή τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες και τα δελτία συμμετοχής τους βρίσκονται... “καθ' οδόν”. Παράλληλα, θα δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 29 Αυγούστου.

 



Last modified onFriday, 26 August 2016 19:10