noodles volos banner

Χωρίς Βασδέκη η «πρεμιέρα» του Ίωνα στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Με ένα και μοναδικό πρόβλημα, αυτό του Αποστόλη Βασδέκη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ίωνα, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, κόντρα στους Νέους Αθλητές Νίκης, στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» (29/10, 18:00).

Ο φόργουορντ των νεοφώτιστων θα απουσιάζει την ημέρα του αγώνα, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και δεν υπολογίζεται. Από 'κει και πέρα, ο τεχνικός του Ίωνα, Άγης Τζούμας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, με την προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει πρεμιέρας, να συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση, ενώ αύριο (28/10) είναι πιθανό να γίνει ακόμα μία, γεγονός το οποίο θα εξαρτηθεί από τις ώρες λειτουργίας των γηπέδων, λόγω της αργίας.

Ο κ. Τζούμας γνωρίζει πως το παιχνίδι κόντρα στους Ν.Α. Νίκης των Τύμπα και Μανωλόπουλου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους αγωνιστικούς στόχους. Εξάλλου, κάθε αρχή είναι και… «δύσκολη», με τις πρώτες αγωνιστικές πάντα να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, τις οποίες δε θα ήθελε να γευτεί ο Βολιώτης προπονητής και η ομάδα του.

Last modified onThursday, 27 October 2016 21:45