noodles volos banner

Ρ. Σουλτάνη: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Εκτός έδρας αποστολή έχει να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 γυναικών μπάσκετ, φιλοξενούμενος στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ, όντας το φαβορί για τη νίκη, που θα φέρει το έξι στα έξι για τις ερυθρόλευκες.

Στο magnesiasports μίλησε γι’ αυτό το ματς η Ραφαέλα Σουλτάνη: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι κι όσο να ‘ναι υπάρχει ένα ρίσκο. Παρόλ’ αυτά είμαστε καλύτερη ομάδα και πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πέρσι στα Γιάννενα ο ΠΑΣ μας είχε δυσκολέψει, αλλά φέτος είναι πιο αδύναμη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι, ωστόσο δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δυνατή περιφέρεια και αν την αντιμετωπίσουμε σωστά, δε θα έχουμε πρόβλημα.

Η απουσία της Κυριατζίδου είναι πολύ σημαντική, παίζουμε και γι’ αυτή και πρέπει να δείξουμε ότι είναι σα να μη λείπει, με την έννοια ότι οφείλουμε να αναπληρώσουμε το κενό της, γιατί είναι μία βασική παίκτρια και αποτελεί μεγάλη απώλεια».  

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι το επόμενο των Ιωαννίνων ματς είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ η βασική πλέι μέικερ του Ολυμπιακού τόνισε: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σκοπός μας είναι η νίκη στα Γιάννενα, ο Ηρακλής είναι την επόμενη βδομάδα», ενώ για το πότε θα δούμε τον Ολυμπιακό σε φουλ φόρμα απάντησε: «Ακόμα είμαστε σε φάση προσαρμογής, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα με νέες παίκτριες και δε βρισκόμαστε ακόμη στο pic της απόδοσής μας κι ακόμη φορμαριζόμαστε. Παιχνίδι με το παιχνίδι κοιτάμε να παρουσιαζόμαστε καλύτερες».

Χωρίς Κυριατζίδου αλλά με Αγαγιώτου

Η Λαμπρινή Αγαγιώτου, που είχε λείψει από το προηγούμενο παιχνίδι με την Πυλαία, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και θα είναι στην 12αδα, χωρίς να είναι 100% έτοιμη. Από την άλλη θα λείψει η τραυματίας Κυριατζίδου αλλά και η νεαρή Ντελή λόγω σχολικών υποχρεώσεων, ενώ στον Βόλο θα μείνουν και οι Χούτα, Βογιατζάκη, Ντόβα, Αρτεμισίου. Την αποστολή αποτελούν οι Νούλα, Αγαγιώτου, Παγκαλίδου, Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Τότση, Δημητριάδου, Ζέρβα, Ζήτη, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου και Κοτσιάφτη.

Όλη τη βδομάδα οι ερυθρόλευκες δούλεψαν πολύ καλά και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φορές έκαναν προπόνηση στις 6 το πρωί, με τον πρωταθλητισμό να απαιτεί θυσίες.