noodles volos banner

Μεγάλη επιτυχία στο φιλανθρωπικό αγώνα B.C. Volos-Παλαίμαχοι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βάκης Παρασκευόπουλος , μεταξύ του BC Volos και την ομάδα παλαιμάχων Βόλου-Λάρισας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑSTRA. Το τελικό σκορ ήταν 63-85 υπέρ των παλαιμάχων.

B.C.VOLOS: (Καραγεώργος -Καρακατσούνης Ι.- Παλληκάρης ): Πολίτης-Φώτογλου-Τιρτιράκης-Μπρούσας-Μπούρας-Μακρής-Καρασάββας-Κανούλης-Αγγελόπουλος-Καμμένος-Τσεκούρας-Φιλίππου-Νιαώτης-Πλιάτσικας

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Κουρκούμπας-Καραΐσκος): Κυλεριώτης-Βόντζος-Γκοντινάκος-Πρέκας-Γαλανάκης-Δημούλης-Ασπρούδης-Λαλάκης-Λιαδέλης-Αυγερινός-Τσουρέλης-Γκόλαντας-Καρακατσούνης Κ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιναρετζόπουλος-Γκουντέλιας-Μόρφης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πεγιούκα-Πολύζου-Καροτσάκης-Βελέντζας

Το BC Volos νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έφερε τα τρόφιμα στο Βάκης Παρασκευόπουλος , τις ομάδες Νίκη Βόλου και Ανάληψη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τον ΣΔΚΜ και τον σύνδεσμο κριτών Μαγνησίας για την αφιλοκερδή παρουσία τους στον αγώνα.

Επίσης ευχαριστεί πολύ το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ  και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑSTRA για την άψογη συνεργασία σε όλη τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η υπεύθυνη της Πίστης κ. Ζαχαριάδου Ελένη, που μοίρασε μπλουζάκια και καπελάκια της Πίστης σε όλα τα παιδιά που ήταν στις κερκίδες.

 1bc

2bc

4bc

Last modified onSunday, 01 January 2017 20:58