noodles volos banner

Έσπασε το χέρι του ο Αντ. Σαμαράς, τρεις μήνες εκτός

Πνέουν μένεα κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Κένταυρο Ζαγοράς οι άνθρωποι του Αιολικού, καθώς μπορεί το παιχνίδι να ήταν νικηφόρο για την ομάδα τους, αλλά ο μοναδικός έμπειρος παίκτης, ο Αντώνης Σαμαράς, έσπασε το χέρι του στο 32’ της συνάντησης και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, ψαλιδίζοντας έτσι τις ελπίδες της ομάδας σε μεγάλο βαθμό να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Αιολικός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, μιλώντας για εμπάθεια του διαιτητή Καντερέ και ζητώντας την εξαίρεσή του από όλα τα παιχνίδια της ομάδας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Αιολικός Βόλου διαμαρτύρεται για μία ακόμη φορά για την απαράδεκτη διαιτησία σ' ένα ακόμη παιχνίδι παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κενταύρου Ζαγοράς-Αιολικού, το οποίο οι διαιτητές με την καταφανή ανεπάρκεια τους κατέστρεψαν.

Ενώ πραγματικά ήταν ένα πολύ όμορφο ματς σε αθλητικά πλαίσια, η ανοχή των διαιτητών ειδικά στα φάουλ το μετέτρεψε σε αγώνα πυγμαχίας, με αποτέλεσμα να τραυματίζονται οι παίκτες και των δύο ομάδων. Ο άρχων της αναμέτρησης Καντερές έχασε εντελώς τον έλεγχο και άρχισε να μοιράζει τεχνικές ποινές.

Η φιλοσοφία μας είναι γνωστή. Έχουμε αποδεχθεί την ανεπάρκεια των διαιτητών και οι προπονητές μας αποφεύγουν να διαμαρτύρονται αλλά μέχρι ενός σημείου. Τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας κ. Δέρβο τον απέβαλε. Τον Σαμαρά από ένα φάουλ που είχε τον φόρτωσε σε ανύποπτο χρόνο με τέσσερα και όλα αυτά, διότι επέτρεπε τα λάθη και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να μην μπορεί να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος.

Το αποκορύφωμα της όλης “παράστασης” ήταν πως, ενώ ο Σαμαράς γκρεμιζόταν μπροστά στα μάτια του Καντερέ επανειλημμένα , σε ένα πολύ σκληρό φάουλ έσπασε το χέρι του και ο άρχων του αγώνα με φοβερή απάθεια και ίσως και εμπάθεια δε σφύριξε αλλά συνέχισε το παιχνίδι.

Ο Σαμαράς θα βρεθεί εκτός παρκέ τουλάχιστον για τρεις μήνες εξαιτίας του Καντερέ σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα μας, που διεκδικούσε την άνοδό της.

Η συμπεριφορά του διαιτητή κρίνεται από την πλευρά μας απαράδεκτη. Η ζημιά βέβαια έγινε και είναι ανεπανόρθωτη. Ζητούμε την εξαίρεση του από κάθε παιχνίδι της ομάδας μας.

Από τη Διοικούσα επιτροπή».