noodles volos banner

Γ. Κοσμάτος: "Πάντα παίζουμε για τη νίκη"

Προβληματισμένος από το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του έχουν χάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο magnesiasports o προπονητής του Γ.Σ. Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Νίκη για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Κατεβαίνουμε κανονικά, όπως σ’ όλα τα παιχνίδια και έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατόν. Έχουμε κάποια προβλήματα βέβαια και θέματα με τη συμμετοχή κάποιων παικτών στις προπονήσεις. Για παράδειγμα ο Παυλόπουλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ενώ οι Καλογερόπουλος, Τσαπραΐλης Χρηστομάνος και Σουλιώτης είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και έκαναν λίγες προπονήσεις τις τελευταίες δύο βδομάδες. Επίσης και οι Κωστούλας, Σπανόπουλος και Τσίρος έχουν αυξημένες μαθητικές υποχρεώσεις, αφού δίνουν Πανελλήνιες.

Αυτά φοβάμαι μήπως επηρεάσουν την εικόνα της ομάδας. Παρόλ’ αυτά πιστεύω ότι σε κάθε ματς μεταμορφωνόμαστε και πάμε για τη νίκη. Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά εμείς πάντα παίζουμε, για να κερδίσουμε, και θα κατεβούμε πλήρεις. Είναι σημαντικό παιχνίδι με τη Νίκη για την πρώτη θέση, αλλά δεν τελειώνει κάτι, είτε κερδίσεις είτε χάσεις, γιατί και οι Σοφάδες και οι Ίκαροι είναι καλές ομάδες. Αν η Νίκη είναι καλύτερη, θα κερδίσει, αν είμαστε εμείς καλύτεροι, θα κερδίσουμε εμείς.

Σε ό,τι αφορά την άποψη που έχει σχηματίσει για τις Σοφάδες και τους Ίκαρους Τρικάλων, ο προπονητής του Γ.Σ. Βόλου επεσήμανε: «Στο Κύπελλο που είδα τις Σοφάδες, δε με εντυπωσίασαν, να πω την αλήθεια. Είναι μία ομάδα βατή και για μας και για τη Νίκη. Πιστεύω ότι τουλάχιστον στον Βόλο πρέπει να τους κερδίσουμε κι εμείς και η Νίκη. Ίσως όμως κατέβει ο Δαουλάρης, που είχε τραυματιστεί (σ.σ. ο καλύτερός τους παίκτης). Και οι Ίκαροι κάνουν δηλώσεις ότι θέλουν να βγουν Γ’ Εθνική. Νομίζω ότι οι ομάδες του Βόλου υπερτερούν σε γενικές γραμμές. Αν στη δική μου ομάδα προπονούμασταν, όπως έπρεπε, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες».

 

 

 

 

 

Last modified onFriday, 07 April 2017 17:46