noodles volos banner

Φόρος τιμής στον Γρ. Τύμπα το 4o Εσωτερικό Τουρνουά του Αιολικού

Το 4o Εσωτερικό Τουρνουά Αιολικού Βόλου "Γρηγόρης Τύμπας" θα γίνει από τις από 22/5 έως τις 26/6. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του συλλόγου, «το τουρνουά έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά ως ελάχιστος φόρος τιμής στο αγαπημένο μας ιδρυτικό μέλος Γρηγόρη Τύμπα. Ο Γρηγόρης Τύμπας ήταν το βασικό διοικητικό στέλεχος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ήταν παρών σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του Ν. Μαγνησίας Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξάγονται στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή κατά τις ώρες 18:00 έως 22:00.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τρεις κατηγορίες, μικρή (5 ομάδες), μεσαία (8 ομάδες) και η μεγάλη κατηγορία (5 ομάδες). Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν συνολικά 97 αγώνες και επιπλέον θα υπάρχουν διαγωνιστικά παιχνίδια, βολές, hot shots κ.τ.λ.

Τη Δευτέρα 26/6 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας , κατά την οποία θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, θα βραβευθούν οι πρώτοι σε παρουσίες στις προπονήσεις για την περίοδο 2016-17 και οι νικητές των διαγωνιστικών. Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα».

 

 

Last modified onTuesday, 23 May 2017 09:13