noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του B.C. Volos για τη λήξη της χρονιάς

Αγώνες επίδειξης, βραβεύσεις και πολλή διασκέδαση περιελάμβανε η γιορτή για τη λήξη της χρονιάς από το B.C. Volos. Σε ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται:

«Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο κλειστό Ν. Ιωνίας Βόλου η ομάδα μας πραγματοποίησε τη μεγάλη γιορτή της για το τέλος της χρονιάς με μεγάλη συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών της, των γονέων τους, άλλα και πολλών φίλων της ομάδας μας.

Η γιορτή άρχισε με αγώνες επίδειξης από τα μη αγωνιστικά τμήματα, που είναι η Β’ ομάδας, οι παμπαίδες, τα μίνι (1), οι παγκορασίδες, τα μίνι (2), τα προμίνι και οι ακαδημίες (1-2-3).

Κατόπιν ακολούθησε η βράβευση όλων των αθλητών από την ανδρική ομάδα έως και την ακαδημία(3) με μετάλλια και διπλώματα καθώς και η βράβευση της ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την άνοδό της στης Γ’ εθνική. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Επίσης έγινε βράβευση του coach Μιχάλη Καπουρνιώτη για την άνοδο της ομάδας του τον Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 γυναικών, του κ. Νίκου Κατεργάρη, παράγοντα της Ανάληψης, για τη μεγάλη προσφορά του στην καλαθοσφαίριση και μια ειδική βράβευση στην κ. Ζαχαριάδου Ελένη, προέδρου της «ΠΙΣΤΗΣ», για το μεγάλο έργο που προσφέρει στην ΠΙΣΤΗ στα παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι κ. κ. Αργύρης Κοπάνας εκ μέρους της Περιφέρειας , ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Αθανάσιος Σταυρίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας παιδείας Απόστολος Γαλάτης και ο πρόεδρος του ΣΔΚΜ Δημήτρης Τζαφλέρης και τους ευχαριστούμε που τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους.

Στο τέλος της γιορτής πετάχτηκαν στον αέρα δεκάδες δώρα, τα οποία οι νεαροί αθλητές μας προσπαθούσαν να πιάσουν. Το κλειστό γυμναστήριο ήταν στολισμένο με δεκάδες αφίσες της τελετής λήξης, με πολλά μπαλόνια και παντού υπήρχαν τα λάβαρα της ομάδας μας, τα πανό των χορηγών της ομάδας από την ίδρυσή της και φυσικά από τα μεγάφωνα ακουγόταν μουσική σ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο τέλος βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες με όλους τους αθλητές και τους καλεσμένους καθώς και με το προπονητικό τιμ. Η εκδήλωση μας για πρώτη φορά μεταδόθηκε ζωντανά μέσου διαδικτύου σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό ευχαριστούμε την κ. Μιχαέλα Κύρου.

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει για τη συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Θεσσαλίας , το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου, την τηλεόραση του Άστρα, το Sport Fm Μαγνησίας, τον ΣΔΚΜ για τη συμμετοχή του προέδρου του, τον σύνδεσμο κριτών για την παρουσία του στους αγώνες της τελετής λήξης, τους γονείς που έδωσαν δυνατό παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας , τους χορηγούς μας που είναι πάντα κοντά μας, τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου για την άψογη συνεργασία και όλο το προπονητικό τιμ και τους συνεργάτες για την πραγματικά οργανωμένη και επαγγελματική δουλειά που κάνουν κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Επίσης την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος των χριστιανών επιστημόνων Μαγνησίας κυρίες Τέα Βασιλική και Ευρυδίκη Βεργή-Ζαρκάδα.

Η ομάδα μας το Σάββατο 17 Ιουνίου βρέθηκε στο μπασκετικό μουσείο της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη όπου γονείς , αθλητές, προπονητές και μέλη της διοίκησης είχαν την τύχη να  γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της καλαθοσφαίρισης από τη γέννηση της μέχρι και σήμερα.

Οι προπονήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι και 15 Ιουλίου. Από αρχές Ιουλίου επίσης θ’ αρχίσει ένα ειδικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων σε όλες τις ηλικίες. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο τεχνικός Δ/ντής μας και προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιά κ. Καρακατσούνης Ιωάννης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βελτίωση ατομικής - βασικής τεχνικής για όλα τα επίπεδα και φυσικής κατάστασης και διάφορα αγωνιστικά τεστ, σύμφωνα με το πρόγραμμα μεγάλων ομάδων (δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6946284232-6972124459 και 698704848). Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ξεκούραση!»

 

 

Last modified onMonday, 19 June 2017 10:47