noodles volos banner

Μπαίνουν στα ... βάσανα οι παίκτες του Ίωνα

Στα … βάσανα μπαίνουν οι παίκτες του Ίωνα από την επόμενη Δευτέρα, καθώς ξεκινά η προετοιμασία υπό την  καθοδήγηση του Άγη Τζούμα. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ξεκινά την προετοιμασία την Δευτέρα 21-8-2017 και ώρα 19.00 στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και καλεί όλους τους αθλητές του να δώσουν το παρών. Η ομάδα μας ξεκινά τη νέα σεζόν με φιλοδοξίες και όνειρα για μια ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή άκρως πετυχημένη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΙΩΝΑΣ πιστός στο μότο του θέλει και τη νέα σεζόν να έχει μια ομάδα οικογένεια που θα παίζει όμορφο μπάσκετ και θα αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά και φοιτητές. Η ομάδα μας ανανέωσε την πετυχημένη της συνεργασία  με τον coach Αγη Τζούμα και τον ευχαριστεί για την μεγάλη του προσφορά μέχρι τώρα. Ο ΙΩΝΑΣ κράτησε τον περσινό του κορμό και αποχώρησαν από την ομάδα οι Φωτιάδης Φ. , Τσαρούχας Μάκης, Κυρτσόγλου Άλκης, διότι πήραν το πτυχίο τους και οι Ροδολάκης Σταύρος και Κέτουλας Πλάτων.

Η ομάδα μας όμως προχώρησε και σε ορισμένες σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, αφού απέκτησε τον έμπειρο σεντερ Μαυροφώτη Νίκο από τη Νίκη Βόλου, τον Κουμπούνη Παναγιώτη από την ΑΕΒΔ ΔΙΜΗΝΙΟΥ, τον Μπεκρή Γιώργο από τον Κάδμο Θηβών που πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΟΛΟΥ καθώς και τον Κέτουλα Βαλεντίνο, που σταμάτησε την διαιτησία και επέστρεψε στα παρκέ για λογαριασμό της ομάδας  μας.  Αναμένονται δυο ακόμα δυνατές μεταγραφές, για να κλείσει το ρόστερ.

Τέλος η ομάδα μας ξεκίνησε συνεργασία με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Δεληγιάννη Νάντια και το γραφείο της και αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις για την πλαισίωση της ομάδας. Ο ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγειά στους αθλητές του αλλά και σε όλα τα σωματεία και τους αθλητές της περιοχής μας».