noodles volos banner

Ολοκληρώθηκε το πέμπτο τουρνουά «Νίκος Φιλίππου»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πέμπτο τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» από το B.C. Volos. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

«Η ομάδα μας για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο διοργάνωσε το 5ο τουρνουά ανδρικών ομάδων “ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ” στη μνήμη του προέδρου μας που έφυγε από τη ζωή. O Νίκος Φιλίππου διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας μας για 5 χρόνια και αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν ο ήρεμος χαρακτήρας του και η μεγάλη αγάπη για τα παιδιά.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ και ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Σάββατο 14-10-2017

17:00 Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 72-33

19:00 B.C.VOLOS-ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 61-30

Κυριακή 15-10-2017

11:00 Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 69-33

12:30 B.C.VOLOS-ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 55-30

14:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, τα αγγλικά Λάνη για τη βοήθειά τους και τους χορηγούς επικοινωνίας astra tv και sport fm 89,5 όπως επίσης και τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών καλαθοσφαίρισης μαγνησίας για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, όπως  και τις ομάδες για τη συμμετοχή τους.

Επίσης στο διάλειμμα μεταξύ των αγώνων και στα ημίχρονα παιδιά από τα τμήματα της υποδομής μας έδωσαν αγώνες επίδειξης και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους αλλά και από τους παίκτες των ομάδων του τουρνουά.

Στη λήξη του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του προέδρου μας που παρέλαβε ο υιός του Αργύρης Φιλίππου, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα μας. Επίσης στις ομάδες και στους συνδέσμους διαιτητών-κριτών απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια και το τουρνουά έκλεισε με τις καθιερωμένες φωτογραφίες».