noodles volos banner

Χωρίς Παρασκευά και Τσιαπράζη ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Ίωνα

Στον εντός αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τον Ίωνα για την 5η μέρα του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ αναφέρεται δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ των ερυθρολεύκων. Αναλυτικά:

«Τον ΑΣ ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ υποδέχεται η ανδρική ομάδα μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

 Μετά την άνετη νίκη επί του ΓΣ Βόλου, η οποία σε συνάρτηση με την ήττα του Σπάρτακου Λάρισας μας έφερε μόνους πρώτους στην κορυφή, ο Ολυμπιακός  του Βόλου μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Ίωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου αφετέρου την παραμονή στη κορυφή.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα έχουν απόντες τον Γιώργο Παρασκευά, που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, και τον Νίκο Τσιαπράζη, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με τη Σκιάθο και θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στο Νίκο Τσιαπράζη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης, καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη, που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».