noodles volos banner

Νάνης: «Μικρό προβάδισμα λόγω ομοιογένειας»

Ο καλαθοσφαιριστής της Μεταμόρφωσης, Παναγιώτης Νάνης, μίλησε στο magnesiasports για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, αλλά και για το τοπικό ντέρμπι με το οποίο ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι δυο Βολιώτικες ομάδες. Όπως είπε η Μεταμόρφωση έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της ομοιογένειας του ρόστερ της.

Για το γεγονός ότι ξεκινά το πρωτάθλημα με ένα τοπικό ντέρμπι Μεταμόρφωση – Νίκη: «Θεωρώ ότι και οι δυο ομάδες έχουν αδυναμίες, αλλά επειδή είναι τοπικό ντέρμπι πάντα θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Ακόμα και στην πρεμιέρα ένα ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες. Και οι δυο ομάδες πιστεύω κοιτάμε την παραμονή και θεωρώ ότι δεν θα είμαστε στο 100% έτοιμοι, αλλά επειδή έχουν μείνει πολλά παιδιά από πέρυσι σε εμάς, δίνω ένα μικρό προβάδισμα. Γενικά οι ομάδες που έχουν κρατήσει βασικό κορμό, έχουν περισσότερη ομοιογένεια στο ξεκίνημα και γενικότερα, κάτι που για μας είναι πλεονέκτημα».

Για την κλήρωση της Μεταμόρφωσης γενικότερα: «Είναι ευνοϊκό ότι έχουμε τα μεγάλα ταξίδια στην αρχή, γιατί η ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη. Αν ήταν στο τελείωμα η ομάδα θα ήταν πιο κουρασμένη.  Πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα κριθούν τα περισσότερα. Θα μας κάνει καλό να έχουμε κοντινά ταξίδια γιατί θα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη τα αποτελέσματα και όπως και να το κάνει κανείς, όταν υπάρχουν αυθημερόν ταξίδια παίζει μεγάλο ρόλο και η κούραση».