noodles volos banner

Τσώλης: «Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Γρεβενών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Κυριακή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, στάθηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τσώλης. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε ότι πρέπει οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι να είναι νικηφόρο, καθώς και ότι παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύει περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας.

Για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών: «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι οπωσδήποτε νικηφόρο. Είναι από αυτά που εκτός από τους δυο βαθμούς σου δίνουν και πλεονέκτημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέτει τους ίδιους στόχους με σένα. Πρέπει να το κερδίσουμε για να έχουμε δύο νίκες περισσότερες από τα Γρεβενά και να έχουμε απόσταση ασφαλείας. Όλα τα εντός ματς πρέπει να τα πάρουμε και πόσο μάλλον αυτό. Εκτός από τα παιχνίδια με ΑΕΛ, Αστακό και Καστοριά, που είναι οι δυνατές ομάδες της κατηγορίας και ξεχωρίζουν, όλα τα άλλα παιχνίδια στην έδρα μας, πρέπει να τα χτυπήσουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε. Ο Πρωτέας βέβαια είναι χρόνια στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά. Μετράει τρεις ήττες και έρχεται στον Βόλο με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Παράλληλα ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε ότι οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας τον γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια: «Ήμασταν καλοί μέσα στη Μελίκη, κάτι που ανέβασε την ψυχολογία μας. Αρχίσαμε να βρισκόμαστε σαν ομάδα μέσα στο παρκέ. Και με τη Βόνιτσα παίξαμε καλό μπάσκετ και με τη Μελίκη. Εκτός από το ματς με τη Μεταμόρφωση, έχουμε κάνει δύο καλές εμφανίσεις. Ακόμη και τα παιδιά που δεν έχουν παίξει σε εθνικές κατηγορίες, δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνονται. Η εμφάνιση στη Μελίκη με γέμισε αισιοδοξία και με έκανε να πιστέψω περισσότερο στην ομάδα και στις δυνατότητες της».  

 

Last modified onFriday, 31 October 2014 09:48