noodles volos banner

Προετοιμάζεται για ακόμη μία δύσκολη έξοδο η Νίκη

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της θα δώσει η Νίκη την Κυριακή στη Βόνιτσα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Οι κυανόλευκοι μπήκαν από την Τρίτη σε ρυθμούς προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Βασίλη Καραϊσκου για άλλη μία φορά την περασμένη Κυριακή στην Κοζάνη βρέθηκαν κοντά στο πρώτο τους διπλό, αλλά δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών του, αφού πέρα από τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, υπήρξαν και σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Λευτέρη Κατσαλή.

Ο Βασίλης Καραϊσκος θα περιμένει να δει την κατάσταση του αυτή την εβδομάδα, ωστόσο αν δεν είναι απολύτως έτοιμος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού, αφού ακολουθούν σημαντικότερα και πιο κρίσιμα ματς, στα οποία η Νίκη ποντάρει για την παραμονή της.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 17.00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή από το καθιερωμένο τζάμπολ στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.