noodles volos banner

«Με αυτή τη νίκη είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας»

Ο Παναγιώτης Τσώλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού της Νίκης Βόλου με τους Διόσκουρους Κοζάνης, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Οι κυανόλευκοι πήραν ένα σημαντικό ροζ φύλλο και έβαλαν ακόμη μία ομάδα από κάτω στην κατάταξη στην προσπάθεια τους για παραμονή.

Ο Τσώλης,  μίλησε στο magnesiasports για τη νίκη της ομάδας του και όπως τόνισε πλέον οι κυανόλευκοι είναι πιο κοντά στην παραμονή.

Για το παιχνίδι κι αν το φοβήθηκαν κατά τη διάρκεια του: «Σίγουρα κάποιες στιγμές το φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο ματς. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, που μάλιστα είχε απαντήσεις στο παρκέ και κατάφερε να μας περάσει και στο σκορ. Ηταν μία σημαντική νίκη για εμάς για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Νομίζω ότι κρίθηκε στην ψυχραιμία που δείξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλα τα παιδιά. Στο τέλος πανηγυρίσαμε μία νίκη που μας δίνει περισσότερη αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας».

Για τη συνέχεια: «Εξαρτάται από εμάς πλέον η παραμονή μας. Αν εκμεταλλευτούμε

Αν ξεχωρίσεις τις τρεις μεγάλες ομάδες, τις ΑΕΛ, Αστακό και Καστοριά τις έχουμε μέσα στην έδρα μας. Πλέον μας υπολογίζουν. Τα κοντράρουμε όλα τα παιχνίδια και τα κερδίζουμε. Αν πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, τότε θα σωθούμε άνετα. Πιστεύω ότι είμαστε πιο κοντά με αυτή τη νίκη στην παραμονή».