noodles volos banner

Τάσσος: «Δεν μας σταματά καμία δυσκολία»

 

Ο έμπειρος σέντερ, Φώτης Τάσσος, ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Νίκης Βόλου επί της Μεταμόρφωσης στο τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Μερικές ημέρες μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία των κυανολεύκων, μιλά στο magnesiasports και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια. «Είμαστε ενωμένοι και δεν μας σταματά καμία δυσκολία», τονίζει ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, που θέλει διπλό στη Βόνιτσα.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή τη νίκη τη θέλαμε πρώτα για ψυχολογικούς λόγους, γιατί ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, μετά θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο, αλλά και για τους εαυτούς μας, γιατί όλοι κάνουμε πολλές θυσίες για να είμαστε στο γήπεδο και να προπονούμαστε. Από τους φοιτητές μας, που είχαν εξεταστική αυτή την εβδομάδα και για τους υπόλοιπους που έχουμε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά είμαστε ενωμένοι. Δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια μας για κανέναν λόγο και τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Δεν πτοούμαστε από κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται».

Για το σημαίνει αγωνιστικά αυτή η νίκη για τους κυανόλευκους: «Μας δίνει ώθηση για να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού, καθώς και το πρόγραμμα που έχουμε τώρα είναι ευνοϊκό, για να πάρουμε αποτελέσματα και να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Το πιστεύαμε, το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν και η βοήθεια του κόσμου που μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις. Θέλουμε όμως να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Προσπαθούμε πάρα πολύ και τους θέλουμε κοντά μας. Νιώθουμε ότι κάποιοι μας έχουν γυρίσει την πλάτη».

Για το αν μπορούν πλέον να είναι πιο αισιόδοξοι και αν αυτή η νίκη διώχνει το άγχος: «Με αυτή τη νίκη που κάναμε ουσιαστικά βάλαμε και τη Μεταμόρφωση στο κόλπο της παραμονής. Έχουμε ένα εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια που αν το εκμεταλλευτούμε, θα ξεκαθαρίσουμε νωρίτερα την κατάσταση. Θέλουμε έντεκα νίκες και ήδη έχουμε έξι. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο σχεδόν και έχουμε στην έδρα μας παιχνίδια εύκολα, που πρέπει να πάρουμε. Δεν κάναμε γκέλα εκτός προγράμματος. Πάμε βάσει σχεδίου μέχρι στιγμής».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βόνιτσα: «Πάμε Βόνιτσα κι αν κάνουμε το διπλό μετά έχουμε βάλει από κάτω αρκετές ομάδες. Πιστεύω ότι μπορούμε να την κερδίσουμε εκτός έδρας. Δεν έχει δείξει κάτι που να μας φοβίζει. Αν είμαστε εμείς όπως πρέπει δεν θα έχουμε θέμα. Είναι ένα από τα δύο διπλά που πρέπει να πάρουμε». 

 

Last modified onWednesday, 28 January 2015 10:26