noodles volos banner

Φλεβάρης: «Τα παιδιά δείχνουν διάθεση»

 

Διάθεση και όρεξη δείχνουν οι παίκτες της Μεταμόρφωσης, παρότι αναγκάστηκαν τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας τους να τις κάνουν στον στίβο, με τρέξιμο και ασκήσεις, λόγω του προβλήματος που υπήρξε με τα κλειστά γυμναστήρια μπάσκετ. Ο Θανάσης Φλεβάρης, δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία μέχρι στιγμής, που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.

«Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για εμάς και τρέχουμε έξω αναγκαστικά λόγω του προβλήματος με τα γήπεδα. Τα παιδιά δείχνουν ζωηράδα και ενδιαφέρον, η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι καλή, ενώ ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και οι Γεωργαντάς και Παρασκευάς που είχαν υποβληθεί σε επέμβαση χιαστών. Και οι νεοαποκτηθέντες δείχνουν ζήλο. Θα μας πιέσει λίγο ο χρόνος βέβαια, γιατί μείναμε εκτός γηπέδου και σε λίγες ημέρες που θα μπούμε στο παρκέ ξεκινούν τα παιχνίδια για το Σούπερ Καπ. Περιμένουμε από Δευτέρα να ξεκινήσουμε προπονήσεις στο γήπεδο του μπάσκετ. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού».

Όσο για το Σούπερ Καπ: «Για εμάς αυτά τα παιχνίδια είναι σαν φιλικά προετοιμασίας. Δυνατά τεστ. Έτσι τα αντιμετωπίζουμε, αφού στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα». 

 

Last modified onFriday, 28 August 2015 10:29