noodles volos banner

Μαθαίνει αντιπάλους η Νίκη τη Δευτέρα

Στην αίθουσα διαλέξεων του Καυταντζογλείου σταδίου στη Θεσσαλονίκη στις 13.00 τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση ανακατανομής του τρίτου και τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Έτσι λοιπόν θα μάθει και η Νίκη τους αντιπάλους της και τη σύνθεση του ομίλου της, που θα είναι ο τρίτος.

Η πιο πιθανή σύνθεση του 3ου ομίλου είναι η εξής:

1. Αίας Ευόσμου (έπεσε από τη Β' Εθνική)

2. Φίλιππος Βέροιας (έπεσε από τη Β' Εθνική)

3. Διόσκουροι Κοζάνης

 4.Φάρσαλα

5. Νικόπολη Πρέβεζας

6. ΑΓΣ Ιωαννίνων

7. Ευκαρπία

8. Εύαθλος

9. Απόλλωνας Καλαμαριάς

10. Πρωτέας Γρεβενών

11. IBC (πρωταθλητής Α' ΕΣΚΑΒΔΕ)

12. Νίκη Βόλου (πρωταθλήτρια Α1 ΕΣΚΑΘ)

13. ΑΟΚ Βέροιας (πρωταθλητής Α' ΕΚΑΣΚΕΜ)

14. Πρωταθλητής Α' ΕΚΑΣΔΥΜ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σύμφωνα με το άρθρο 12 -παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθν. Κατηγορίας, περιόδου 2016-2017, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου θα γίνουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13.00 στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) και του 3ου, 4ου ομίλου στην αίθουσα διαλέξεων του Καυταντζογλείου σταδίου στη Θεσσαλονίκη, όπως σημειώσαμε. Εκεί θα μάθει και η Νίκη τους αντιπάλους της κα τη σύνθεση του ομίλου της».