noodles volos banner

Η μεγάλη κυκλοφορία των διαρκείας φέρνει δωρεάν εισιτήρια από τη Νίκη

Πάνω από 200 εισιτήρια διαρκείας έχει πουλήσει μέχρι στιγμής η μπασκετική Νίκη, αριθμός πολύ μεγάλος, και οφείλεται στο αδιάκοπο τρέξιμο των μελών της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ και ειδικά του προέδρου Μπάμπη Τουτουντζόγλου, που έχει καταφέρει να κλείσει και πάρα πολλές χορηγίες.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει εκπληρωθεί ο βασικός σκοπός της διοίκησης να έχει εξασφαλιστεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το μπάτζετ της ομάδας, το οποίο έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι, από το τέλος του Αυγούστου. Έτσι, στη Νίκη εμφανίζονται σίγουροι ότι και φέτος η ομάδα δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις υποχρεώσεις της και οι παίκτες θα πληρώνονται στην ώρα τους.

Η διοίκηση εκφράζει μάλιστα τις ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της προς τους επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, ενώ αποφάσισε λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας των διαρκείας να δώσει πέντε δωρεάν κάρτες σε ανέργους.

Η ανακοίνωση:

Η Δ.Ε. επιτροπή της Νίκης Βόλου σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη μέχρι τώρα απήχηση των καρτών διαρκείας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για 5 ανέργους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μπασκετικής Νίκης Βόλου από κοντά.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947 688 550 (Τσιντσίνης Μιχάλης) και 6970 359 469 (Τσιόλκας Δημήτρης) και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, θα παραλάβουν το προσωπικό τους εισιτήριο διαρκείας.

Τα τυπικά για την απόκτηση του Δ. Τζήμα

Τυπικό είναι το ζήτημα της απόκτησης νεαρού πλέι μέικερ από την ΑΕΛ, Δημήτρη Τζήμα, γιου του γνωστού Λαρισαίου προπονητή, Γιάννη, αφού απομένει μόνο η έκδοση του δελτίου του, για να αποτελέσει και επίσημα παίκτη της Νίκης, που ενισχύεται κι άλλο. Ο παίκτης είναι 18 ετών και πέρασε φέτος σε σχολή του Βόλου μέσω Πανελληνίων εξετάσεων. Θυμίζουμε ότι για τον άσο η Νίκη έχει ήδη πολλές λύσεις με Γεωργίου, Αναγνωστόπουλο, Σούλη, Τοκατλίδη και προσθέτει τώρα ακόμη μία. 

Last modified onFriday, 01 September 2017 21:09