noodles volos banner

Για ποδαρικό με το δεξί κόντρα στον Ζέφυρο η Νίκη

Τον Ζέφυρο 02 αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η Νίκη Βόλου.

Πρόκειται για ένα ματς-γιορτή, αφού οι κυανόλευκοι επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, θέλοντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κρατώντας από τη μια χαμηλούς τόνους, έχοντας από την άλλη μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στη δουλειά που κάνουν.

Φυσικά σήμερα περιμένουν και μεγάλη παρουσία του κόσμου, που έχει ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης να στηρίξει την ομάδα με ρεκόρ στην πώληση των διαρκείας, ενώ ευνοϊκή συγκυρία είναι ότι η ποδοσφαιρική ομάδα έπαιξε το Σάββατο.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 18.00 και η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα θέλει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί. Εξάλλου βάση για τη φετινή πορεία της ομάδας θα είναι να πάρει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο αναγνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης, αφού ο Ζέφυρος 02 είναι μία έμπειρη και γεμάτη ομάδα, αλλά πιστεύουν ότι θα δείξουν καλύτεροι στο παρκέ και θα πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν μία πολύ καλή πορεία πέρσι, τερματίζοντας πέμπτοι στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και θεωρούνται από τις δυνατές ομάδες, έχοντας στις τάξεις της παίκτες, όπως τον Μυστηλιάδη, που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Νίκης στην πορεία της προς την Α2 πριν μερικά χρόνια, ή τον Ματενίδη.

Από τη Νίκη απών θα είναι  Σούλης, που δε συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και δεν ήταν και στην παρουσίαση της φανέλας, ενώ στη 12αδα θα είναι και δύο 97αρηδες, όπως επιβάλλει  ο κανονισμός, ο Διγενής με τον Παπαζήση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Κέρκυρας 17.00 Φαίακας-Πρωτέας Γρ. Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Πουλής Αρ.)

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Β.-Ιωνικός Ιων. Εκίζογλου-Λαδάς (Καλότσης)

Ν. Ιωνίας Βόλου 18.00 Νίκη Βόλου-Ζέφυρος 02 Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Μόρφης Στ.)

Μπάρας Τρικάλων 17.00 Ίκαροι Τρ.-ΑΟΚ Βέροιας Φουτζήλας-Πράτος (Κουσαϊτης)

Πολύκαστρου 17.00 Εύαθλος-ΑΠΣ Πτολεμαϊδα Πετανίδου-Παπαθανασίου (Ελευθεριάδης)

ΔΑΚ Αγρινίου 19.00 ΓΕ Αγρινίου-ΑΓΣ Ιωαννίνων Τσακαλογιάννης-Μπακετέα (Κορδάτος)