noodles volos banner

Π. Τσώλης: Η εμπειρία μου λέει ότι μπορούμε το βήμα παραπάνω

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τσώλης, σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, τη μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τους παράγοντες που μπορούν να την οδηγήσουν μέχρι και στην άνοδό της στη Β΄ Εθνική, εκφράζοντας την πίστη ότι στο τέλος αυτό και οι συμπαίκτες του μπορούν να χαμογελάσουν, κρίνοντας με βάση την εμπερία του πως η ομάδα έχει το υλικό για το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εκτός έδρας ήττα της Νίκης στα Γιάννενα:

"Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Παλέψαμε, είχαμε καλή αγωνιστική παρουσία, αλλά στο τέλος μας έμεινε η πικρία. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το ροζ φύλλο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, τα οποία μας στοίχισαν πολύ, αλλά δεν πρέπει το κακό τελευταίο κομμάτι μίας αναμέτρησης να μας επηρεάσει παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα, είναι κι αυτή μέσα στο παιχνίδι. Την αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε βήμα - βήμα για το καλύτερο".

Για την απουσία του Τοκατλίδη και τη μικρή συμμετοχή του Γεωργίου, αφού προερχόταν από τραυματισμό και δεν ήταν έτοιμος:

"Ήταν δύο πολύ σημαντικές ελλείψεις. Ο Θοδωρής (σ.σ. Τοκατλίδης) δεν έπαιξε καθόλου, ενώ ο Θωμάς (σ.σ. Γεωργίου) έπαιξε για μόλις επτά λεπτά, όντας ανέτοιμος. Πήγαμε στα Γιάννενα με έναν ετοιμοπόλεμο πλέι - μέικερ, τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προφανώς δε θα μπορούσε να βγάλει όλο το παιχνίδι μόνος του. Αναγκάστηκα να παίξω κι εγώ για πολλά λεπτά ως οργανωτής και κουράστηκα αρκετά. Γενικά, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω, οι οποίες μας στοίχισαν πολύ σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού μας. Προσωπική μου γνώμη είναι πως αν οι Γεωργίου και Τοκατλίδης ήταν διαθέσιμοι, θα είχαμε πάρει το ροζ φύλλο. Αλλά δεν έχει σημασία, η ομάδα πολέμησε στο παρκέ και ηττήθηκε για έναν πόντο. Πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω".

Για το επόμενο ματς κόντρα στην ομάδα της ΓΕ Αγρινίου εντός έδρας:

"Έχουμε μία εικόνα του αντιπάλου και θεωρώ πως αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα, δε θα έχουμε πρόβλημα. Παρόλα αυτά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η φετινή Γ' Εθνική κρύβει πολλές "παγίδες". Όλες οι ομάδες, ειδικά όσο βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, προσπαθούν για το καλύτερο και μπορούν να κάνουν ζημιές που δεν περιμένεις. Αλλά, επαναλαμβάνω, δε θεωρώ ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας κι είμαστε συγκεντρωμένοι, θα κερδίσουμε".

Για την παρουσία του κόσμου της Νίκης στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια των "κυανόλευκων":

"Παρατηρώ με χαρά ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται. Η δουλειά της διοίκησης φαίνεται προς τα έξω κι ο λαός της Νίκης έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά της. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική, η δυναμική που έχει μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίζουμε όλα τα ματς στον Βόλο. Αν συνεχίσει να μας στηρίζει με αυτόν τον τρόπο, η Νίκη έχει σημαντικές πιθανότητες να φτάσει εκεί που αξίζει να βρίσκεται".

Για το καλό αγωνιστικό ξεκίνημα της ομάδας του και για το πού τελικώς μπορεί να φτάσει:

"Είχαμε πει από το καλοκαίρι ότι θα κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας στο πρωτάθλημα. Αυτός ήταν κι είναι ο πρωταρχικός αγωνιστικός μας στόχος. Πιστεύω πως, αν κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Είχαμε πει, επίσης, ότι θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή γρήγορα κι εύκολα, κάνοντας μία καλή κι αξιοπρεπή πορεία, αντάξια του ονόματός μας. Μέχρι στιγμής, ανταποκρινόμαστε τέλεια και δείχνουμε εβδομάδα με εβδομάδα ότι έχουμε δυνατότητες. Με την εμπειρία μου, διακρίνω πως έχουμε το υλικό να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και την άνοδο στη Β' Εθνική".

Last modified onWednesday, 08 November 2017 01:34