noodles volos banner

Στο νέο ΔΣ του ΣΕΠΚ ο Βολιώτης προπονητής Π. Τύμπας

Στο περιθώριό του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2014» ολοκληρώθηκαν κι οι αρχαιρεσίες του συνδέσμου ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης, από τις οποίες προέκυψαν νέα μέλη στο ΔΣ, μεταξύ των οποίων και ο Βολιώτης, Παναγιώτης Τύμπας. Η προεδρία δύσκολα θα φύγει απ’ τα χέρια του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των συναδέλφων του.

Το νέο ΔΣ θα συγκληθεί σε σώμα στις επόμενες ημέρες απ’ τον «Δράκο», ο οποίος όπως προβλέπεται απ’ το καταστατικό θα συγκαλέσει σε συνεδρίαση τους υπόλοιπους εκλεγέντες. Όσον αφορά τα νέα δεδομένα, αυτά είναι η παρουσία νέων μελών στο συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα των Θανάση Παπαχατζή, Ελένης Καπογιάννη, Πέτρου Αναγνωστόπουλου, Δημήτρη Κουστένη, Δημήτρη Μισιακού, Σούλη Μαρκόπουλου, Νίκου Κεραμέα και Παναγιώτη Τύμπα.

Αναλυτικά εκλέχθηκαν: Γιαννάκης Παναγιώτης, Ηλιάδης Σωκράτης, Αθανασιάδης Παναγιώτης, Βελισσαράκος Γιώργος, Μουρατίδης Παρασκευάς, Χρυσανθόπουλος Γιάννης, Κτιστάκης Γιάννης, Παπαχατζής Θανάσης, Καπογιάννη Ελένη, Αναγνωστόπουλος Πέτρος, Κουστένης Δημήτρης, Μαρκόπουλος Σούλης, Μισιακός Δημήτρης, Κεραμέας Νίκος, Τύμπας Παναγιώτης.