noodles volos banner

Με επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

Το φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου/ Λιμενικό Σώμα και την 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο σκοπός του τουρνουά καλαθοσφαίρισης ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη καθαριότητας τα οποία διανεμήθηκαν στα ιδρύματα της περιοχής μας, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Γηροκομείο Βόλου και στις Άσπρες Πεταλούδες. 

Στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες εις μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αθανασίου της Δ.Α. Μαγνησίας, του ΣΤΑΜΟΥΛΗ Λάμπρου της Π.Υ. Βόλου, διαβάστηκε διάγγελμα εις μνήμη των τριών πρόσφατα πεσόντων πεζοναυτών σε άσκηση στις Γλαφυρές και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Στο αθλητικό κομμάτι,  νικήτρια ομάδα ανακηρύχτηκε η 32 ΤΑΞ ΠΖΝ  και με το πέρας του μεγάλου τελικού της απονεμήθηκε, από τον ταξίαρχο της 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ κ. ΚΑΡΛΕ Πέτρο, το έπαθλο της νικήτριας ομάδας και από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη αναμνηστικό ενθύμιο. Ακολούθως απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες αναμνηστικά διπλώματα ως ενθύμιο για τη συμμετοχή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Α Ημιτελικό (Λ.Σ. Βόλου-Δ.Ε.Α. /Τ.Δ. Μαγνησίας  61-40),στον Β’ Ημιτελικό (32 ΤΑΞ ΠΖΝ – Π.Υ. Βόλου 77-50, ο Μικρός Τελικός (Δ.Ε.Α. /Τ.Δ. Μαγνησίας - Π.Υ. Βόλου   52-49) και  Μεγάλος Τελικός(32 ΤΑΞ ΠΖΝ – Λ.Σ. Βόλου 72-44).

Επιπρόσθετα  τιμήθηκαν τα ιδρύματα τόσο από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, όσο και από εκπροσώπους των Υπηρεσιών.  

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση οι βουλευτής κα ΜΑΚΡΗ Ζέττα και κα ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ Μαρίνα, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ Δωροθέα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΚΟΠΑΝΑΣ Αργύριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου κ. ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ Μιχάλης, ο ταξίαρχος της 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ κ. ΚΑΡΛΕΣ Πέτρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, ο  περιφερειάρχης  Θεσσαλίας της Π.Υ κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ  Νικόλαος, ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου κ. ΠΟΖΟΓΛΟΥ Χαράλαμπος και ο διοικητής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου/ Λιμενικό Σώμα κ. ΚΑΝΑΛΗΣ Μανώλης.