noodles volos banner

Τρίποντο αγάπης για τα παιδιά του ορφανοτροφείου (photos)+(VIDEO)

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη μπασκετική συνάντηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Δεν ήταν μόνο οι μεγάλες προσωπικότητες, όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Μπουντούρης,  Παναγιώτης Λιαδέλης,  Κώστας Τσαρτσαρής, Νάσος Γαλακτερός και άλλοι γνωστοί διεθνείς καλαθοσφαιριστές, ούτε ότι ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος φόρεσε σορτσάκι και φανέλα και βρέθηκε να αγωνίζεται στο παρκέ! Ηταν το μήνυμα αλληλεγγύης και το «τρίποντο» αγάπης και συνεισφοράς, που πέτυχαν όλοι μαζί, όσοι συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη μπασκετική γιορτή για τα παιδιά του ορφανοτροφείου.

Οι Βετεράνοι μικτής Θεσσαλίας, με ενίσχυση από εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές, όπως οι Μπόγδανος, Ζαρογιάννης και Κατσαφούρης, αντιμετώπισε την ομάδα Βετεράνων της Εθνικής Ελλάδος, με τον… «ξανθό» στον πάγκο της. Ο Γιάννης Ιωαννίδης άφησε τα έδρανα της βουλής και πάτησε ξανά παρκέ για τα παιδάκια του ορφανοτροφείου Βόλου και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλους καλαθοσφαιριστές που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Ο Αχιλλέας Μπέος άφησε το δημαρχείο και φόρεσε φανέλα και σορτσάκι και αγωνίστηκε στο παιχνίδι. Με την ομάδα της Μικτής Θεσσαλίας παρών και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, Γιώργος Βλιώρας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και έδωσε το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Βετεράνοι της Εθνικής επικράτησαν με 103-59 της ομάδας βετεράνων μικτής Θεσσαλίας. 

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Κορομηλάς, Μαστραφτής, Μιναρετζόπουλος και Καφφές.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΙΚΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Γιάννης Παγώνης, Κώστας Χρυσοχού, Λάμπρος Πρέκας, Δημήτρης Βόντζος, Αποστόλης Αυγερινός, Δημήτρης Μπόγδανος, Σπύρος Κατσαφούρης, Σπύρος Γιαννίκος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Γιώργος Βλιώρας, Αχιλλέας Μπέος, Νίκος Παπαϊωάννου, Χρήστος Δραγατογιάννης, Θόδωρος Τέλιος

Προπονητής: Παναγιώτης Ντάγκρας Βοηθός: Βασίλης Καραϊσκος.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Γιάννης Σιόντης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Θόδωρος Λιάκος, Κώστας Τσέλιος, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Γιαννουζάκος.

Προπονητής: Γιάννης Ιωαννίδης

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το κλειστό της Νέας Ιωνίας, βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Media

Last modified onMonday, 29 December 2014 00:17