noodles volos banner

Πρόωρος τελικός απόψε στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν απόψε (21:00, Novasports 2) στο «βουβό» λόγω τιμωρίας ΣΕΦ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, για τα προημιτελικά Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες είναι εμφανώς ανέτοιμες, δεν θα παραταχθούν πλήρεις, αλλά το διακύβευμα δεν είναι μικρό. Νίκη ισοδυναμεί με… μισό τίτλο, έστω κι αν ΠΑΟΚ ή Άρης δεν θα είναι χαμηλό εμπόδιο σε πιθανό ημιτελικό ή τελικό. Και φυσικά, πέραν όλων των άλλων, υπάρχει πάντα το γόητρο.

Η απουσία του κόσμου δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα των πρωταθλητών. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τον Χάντερ που είναι τραυματίας και τον Καββαδά που βρίσκεται στη Ν. Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων. Γιανγκ και Μιλουτίνοφ, με τη βοήθεια των Αγραβάνη και Τσαϊρέλη θα κληθούν να γεμίσουν το κενό στη front line. Το παρήγορο είναι πως με εξαίρεση τον Σέρβο σέντερ και τον Χάκετ, οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες ήταν παρόντες από την αρχή της προετοιμασίας.
Στον Παναθηναϊκό νέος προπονητής ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, «ηχηρές» μεταγραφές με πρώτες αυτές των Καλάθη, Ραντούλιτσα, αλλά και ουδόλως αμελητέες αυτές των Πάβλοβιτς, Φελντέιν και Κούζμιτς. Πάντως η ομάδα δεν μετρά περισσότερες από 4-5 προπονήσεις σε πλήρη σύνθεση, λόγω Ευρωμπάσκετ και περιοδείας στην Κίνα. Συν τοις άλλοις, στα πιτς είναι οι Παππάς και Μποχωρίδης.