noodles volos banner

Δευτέρα και Τρίτη η τελική φάση του Ανεπίσημου

Με συναρπαστικούς αγώνες και με την παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων που απόλαυσαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στο 30ό Ανεπίσημο Τουρνουά "Φώφη Χριστοφορίδου". Τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Αυγούστου οπότε και πέφτει η αυλαία του τουρνουά, θα διεξαχθούν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί στις δυο κατηγορίες , θα γίνει ο τελικός στο διαγωνισμό τρίποντων και για πρώτη φορά αγώνας επίδειξης γυναικών. Φυσικά οι απονομές και βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες.

Εκ μέρους του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ θα απονεμηθεί πλακέτα στη μνήμη της Φώφης Χριστοφορίδου, θα τιμηθεί ο αθλητής του μπάσκετ Νάνης Παναγιώτης που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα αλλά και το ήθος που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών για την πολύτιμη βοήθειά τους στο θεσμό του Ανεπίσημου Τουρνουά μπάσκετ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών και ημιτελικών ανά κατηγορία έχουν ως εξής:
Κατηγορία Ανεπίσημων αθλητών

Προημιτελικοί
DRYLAND – ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ 56-51
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΡΗΣ 40-50
ΑΧΑΣΤΟΙ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 57-50
BOMBERS – ΑΣΥΛΟ 73-62

Ημιτελικοί
DRYLAND – BOMBERS 55-67
ΑΡΗΣ – ΑΧΑΣΤΟΙ 62-68

Κατηγορία Επίσημων αθλητών

Προημιτελικοί
ΚΟΝΑΚΙ – ΕΥΗΛΙΟΝ 81-54
ALEXIOU TITANS – ΛΙΒΕΡΤΑ 58-38
RFC – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 56-77
ΑΡΓΩ – REEF/BULLET 63-73

Ημιτελικοί
ΚΟΝΑΚΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 64-55
ALEXIOU TITANS-REEF/BULLET 59-75

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης με τους διαιτητές και τους κριτές (Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Αυγούστου 2016) έχει ως εξής:

dfngnf

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή της ομάδας ALEXIOU TITANS Κυλεριωτη Αργύρη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο με πρόβλημα στον ώμο. Τέλος, οι συντελεστές της διοργάνωσης καλούν τους φιλάθλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών που για μια ακόμη φορά ήταν οι πρωταγωνιστές, τους διαιτητές και κριτές που συνετέλεσαν στη ομαλή διεξαγωγή του και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Ανεπίσημου αλλά και να αποτίσουν φόρο τιμής στη Φώφη, ένα κορίτσι που με το χαμόγελο του έδινε τη δική του διάσταση στους αγώνες αλλά δυστυχώς έφυγε πρόωρα από κοντά μας.