noodles volos banner

Με MVP τον πατέρα Βασίλειο το τουρνουά του B.C. Volos!

Ένας νεαρός ιερέας, ο πατήρ Βασίλειος, που έβγαλε τα ράσα και έπαιξε στο τουρνουά 3On3 του B.C. Volos στον Αη Γιάννη Πηλίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, επελέγη ως MVP του πρώτου ομίλου από τους διοργανωτές. Αναλυτικά το δελτίο του Τύπου του συλλόγου για την επιτυχημένη εκδήλωση:

«Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία στον Αη Γιάννη Πηλίου το 1ο τουρνουά 3on3 που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου στο δημοτικό πάρκινγκ…

Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες ( 5 ομάδες στην μικρή κατηγορία και 11 στη μεγάλη κατηγορία). Οι αγώνες έγιναν Σάββατο και Κυριακή 26 & 27 Αυγούστου και είχαν μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 70 αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες.

Η κατάταξη των ομάδων στις κατηγορίες έχει ως εξής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΕΥΗΛΙΟΝ

2.ΤΡΙΚΑΛΙΣΤΑΣ

3. CAMPERS

4. ΚΙΣΣΟΣ

5. JUDAS PRIST

6. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΕΛΕΑΝΑ-ΜΑΡΙΝΑ

2. ΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ

3. ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

4. ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ

5. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Στο τέλος των αγώνων σε όλους τους αθλητές δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα και στον πρώτο κάθε ομίλου δόθηκε κύπελλο.

Ο πρώτος νικητής στη μεγάλη κατηγορία κέρδισε δυο διανυκτερεύσεις στον Aη Γιάννη, προσφορά του  Les Hirondelles του κ. Λεβέντη.

Στην τελετή λήξης παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Σουλδάτος Απόστολος , ο πατήρ Βασίλειος, η πρόεδρος της Πίστης κ. Ζαχαριάδου Ελένη και η πρόεδρος των Ελλήνων Επιστημόνων και πρώην περιφερειάρχης Παιδείας Νοτίου Αιγαίου κ. Τέα Βασιλική.

Η “ΠΙΣΤΗ” τίμησε με πλακέτες τον Δήμο Ζαγοράς και το BC Volos για τη διοργάνωση, μιας και όλα τα έσοδα από το 3on3 θα δοθούν στο ίδρυμα "ΠΙΣΤΗ".

Επίσης κύπελλο δόθηκε στους MVP στον Α’ όμιλο πατέρα Βασίλειο και στον παίκτη των Campers Πλιάτσικα Νίκο καθώς και μετάλλιο στον πιο μικρό παίκτη του τουρνουά Άγγελο Καζάκη. Πλακέτες επίσης απένειμε ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου στον ΣΔΚΜ και στον ΣΚΚΜ για τη συμβολή τους στην καλή διοργάνωση του τουρνουά.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν πάρα πολλοί χορηγοί και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις καθιερωμένες φωτογραφίες και όλοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι ...

Το B.C. Volos ευχαριστεί τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου και τον αντιδήμαρχο κ. Σουλδάτο Απόστολο και τον πατέρα Βασίλειο για την άψογη συνεργασία τους καθώς και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια».

1 iereas

2 iereas

 

Last modified onMonday, 28 August 2017 13:16