noodles volos banner

Βλέπει ΠΑΟ-Εφές η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης

Στην Αθήνα για φιλικά, που θα συνδυαστούν με την παρακολούθηση του αγώνα της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, θα βρεθούν τμήματα των μπασκετικών υποδομών της Νίκης Βόλου στις 4 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση:

«Στις 4/1/2018 τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες ΑΣ Πέρα, Π. Φάληρο και Μίλωνας.

Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η αποστολή της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ, της Εuroleague, μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και της Anadolu Efes.

Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί.

Η Νίκη Βόλου μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και τη Λάρισα με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική και με τη διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά συνεχίζει την προσπάθεια της για διεύρυνση των μπασκετικών εικόνων των παιδιών!»

*Η φωτογραφία είναι από την TechltSerious Productions

Last modified onWednesday, 27 December 2017 15:24