noodles volos banner

Άνετο πέρασμα από τα Γιάννινα

Στον ίδιο ρυθμό με το ματς της προηγούμενης Κυριακής συνέχισαν τα κορίτσια των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου. Μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ του κλειστού των Ιωαννίνων και με πίεση σε όλο το γήπεδο, εξασφάλισαν μεγάλη διαφορά από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη περίοδος έληξε 7-21, με τις Κυριατζίδου, Ζέρβα να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα, τη Σουλτάνη να μοιράζει ασίστ και να δίνει το τέμπο, ενώ οι Γαλιατσάτου, Μπαλλά εξουδετέρωσαν τις δύο καλύτερες παίκτριες του ΠΑΣ, Ντόκου και Σαρηγιαννίδου αντιστοίχως. Έτσι, το ματς έγειρε προς την πλευρά των "ερυθρόλευκων" που αύξησαν τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αγωνίστηκε η Κυριατζίδου που ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο και προφυλάχθηκε, το ίδιο συνέβη με την Ζέρβα στην τελευταία περίοδο, ενώ αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες.

Δεκάλεπτα: 7-21, 18-37, 31-49, 39-58
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 10 (2), Σταμκοπούλου 1, Σαρηγιαννίδου 13 (1), Τσιακτσίρα, Μεντεσίδου 11 (1), Λαδοπούλου 1, Κατσίδου, Σταύρου, Παπαδιαμάντη, Βαλάκου 2, Πετρίδη 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 17 (3), Βογιατζάκη, Γαλιατσάτου 7, Αγαγιώτη 4, Σουλτάνη 4 (6 ασίστ), Ντελή, Χούτα, Ζέρβα 13, Ζήτη 3 (1), Αγκάνη 2, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά 8.