noodles volos banner

«Περπατώντας» ο Ολυμπιακός Βόλου, 75-47 τον ΑΟ Σερρών

Υγιεινός περίπατος ήταν για τον Ολυμπιακό Βόλου το ματς με τον αδύναμο και τελευταίο στη βαθμολογία ΑΟ Σερρών στο ΕΑΚ, με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν στο άνοιγμα της αυλαίας του δευτέρου γύρου με 75-47.

Ήταν το τρίτο ματς μέσα σε οκτώ μέρες και γι’ αυτό η βολιώτικη ομάδα καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και στο δεύτερο έκανε συντήρηση, παίζοντας σε χαμηλές στροφές και δίνοντας χρόνο συμμετοχές και στις μικρές παίκτριες. Το σημαντικό ήταν η επιστροφή της Κυριατζίδου, η οποία έπαιξε 14 λεπτά με ειδικό επίδεσμο στο γόνατο και ήταν φανερό ότι ήταν ανέτοιμη, αφού δεν πατάει ακόμη καλά το αριστερό της πόδι και θα χρειαστεί κι άλλο διάστημα, για να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει. Πάντως έγινε πραγματικός …χαμός στο τρίποντο buzzer beater που πέτυχε στο τέλος του πρώτου μέρους.

Από το πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε διψήφια διαφορά, φτάνοντας στο +11 (25-14), ενώ πήγε στ’ αποδυτήρια με +24 (46-22). Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία, με τις γηπεδούχες να εκτοξεύουν τη διαφορά στο +32 στο 25.30’ (64-36), αλλά μέχρι το τέλος οι δύο ομάδες, λόγω του ότι ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό του και χρησιμοποίησε τις εφεδρικές παίκτριες, σημείωσαν από έντεκα πόντους έκαστη, με συνέπεια το τελικό 75-47.  Το +32 πάντως επαναλήφθηκε και στο 38.30’ (75-43), με τις φιλοξενούμενες να πετυχαίνουν τέσσερις αναπάντητους πόντους μέχρι το φινάλε.  

Να τονιστεί Ζήτη και Ζέρβα δεν έπαιξαν καθόλου, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι τα τέσσερα τρίποντα της Ταντουρόφσκα μέχρι το 12ο λεπτό, σημειώνοντας συνολικά πέντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 5 (1), Παγκαλίδου 7, Νούλα 4, Ταντουρόφσκα 17 (5), Σουλτάνη 19, Χούτα, Αγαγιώτου 8 (2), Αγκάνη, Δημητριάδου 3, Κοτσιάφτη

Last modified onSunday, 22 January 2017 14:18