noodles volos banner

Πάνοπλος για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός Β. με Δάφνη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ταξιδεύει την Κυριακή (10/12)  στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Α1 εθνικής κατηγορίας και θέλει να «εξαργυρώσει» τη βελτίωση του στο αγωνιστικό κομμάτι με ένα «ροζ φύλλο» υπέρβασης.

Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη έδειξε ικανοποιητικό αγωνιστικό πρόσωπο στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Φάρος Κερατσινίου. Μάλιστα, κόντρα στις Αθηναίες ήταν για περίπου 30 αγωνιστικά λεπτά «μέσα στο παιχνίδι», όντας ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, αλλά τελικώς παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Κερατσινίου, ηττώμενη με 86-72  στον Βόλο, ενώ κάτι αντίστοιο είχε συμβεί και στο "Παλατάκι" της Θεσσαλονίκης.

Κόντρα στη Δάφνη, ο Ολυμπιακός ρεαλιστικά δεν έχει πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου είναι μία παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, η οποία φέτος είναι αήττητη στην έδρα της, έχοντας συλλέξει συνολικά 11 βαθμούς. Παρόλα αυτά, οι συνθήκες δεν επηρεάζουν τις ερυθρόλευκες που πάνε στην Αθήνα την Κυριακή, με σκοπό να παίξουν το μπάσκετ τους, να είναι ανταγωνιστικές και να «κλέψουν» το αποτέλεσμα, αν αυτό είναι εφικτό.

Οι «Βολιώτισσες» δούλεψαν σκληρά μέσα στην εβδομάδα και θα πάνε «πάνοπλες» στη μάχη της όγδοης στροφής του πρωταθλήματος, καθώς και η Ζέρβα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού της και έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Παίκτριες, προπονητές και διοίκηση θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου και θα αναχωρήσουν αυθημερόν για την πρωτεύουσα, με στόχο την έκπληξη.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Εργάνης 14.30 Αθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Βούλας-Παναθηναϊκός

Επταπυργίου 14.00 Παναθλητικός-Εσπερίδες Καλλιθέας

Ν. Σμύρνης 13.00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Αγ. Δημητρίου (Π) 14.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός Β.

Τσάτσης-Κώτσου (Σταματόπουλος)

Π. Νικολαΐδης 14.00 Φάρος Κερ.-ΠΑΟΚ 

 

Last modified onSaturday, 09 December 2017 01:12