noodles volos banner

Θέλει νίκη και κάλυψη διαφοράς με Παναθλητικό ο Ολυμπιακός Β.

 

Τον Παναθλητικό αντιμετωπίζει στην έναρξη του δεύτερου γύρου της Α1 γυναικών μπάσκετ ο Ολυμπιακός Βόλου και η Δ.Ε. του τμήματος εξέδωσε δελτίο Τύπου:

«Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του Γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας, ειδικά μετά και την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Πρωτέα Βούλας.

Στον α' γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 57-54 και πρώτο μέλημα είναι η νίκη και μετά η κάλυψη των τριών πόντων της ήττας. Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου και ελπίζουμε ο αγώνας αυτός να αποτελέσει απαρχή για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι  προπονητές και οι αθλήτριες μας ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κοινό που μας συμπαραστάθηκε στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας,  ζητούμε συγγνώμη για την κακή εμφάνιση και την ήττα και ελπίζουμε στη συμπαράσταση σας, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας».

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Γλυφάδας 14.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Εσπέρου 14.00 Εσπερίδες-Νίκη Λευκάδας

Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Β.-Παναθλητικός

Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Μόρφη Γ.)

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Πρωτέας Βούλας

Π. Νικολαΐδης 19.00 Φάρος Κερατσινίου-Αθηναϊκός

Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Πανιώνιος