noodles volos banner

Βραβεύτηκε παρουσία Ζέρβα και Γαλιατσάτου ο Μ. Καπουρνιώτης

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Νεφέλη στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) σε εορταστική εκδήλωση βράβευσε τους προπονητές που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους, παίρνοντας πρωτάθλημα και άνοδο. Ένας απ’ αυτούς ήταν και  Μιχάλης Καπουρνιώτης, προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, που ανέβηκε ως πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1 γυναικών.

Ο 33χρονος τεχνικός βραβεύτηκε από την παλιά δόξα της ΑΕΚ και επί χρόνια ομοσπονδιακό προπονητή, Λάκη Τσάβα. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον ΣΕΠΚ για τη βράβευση, χαρακτηρίζοντάς τη μεγάλη τιμή, ενώ πρόσθεσε πως του δίνει κουράγιο να συνεχίσει στα δύσκολα. Ευχαρίστησε επίσης τις παίκτριές του και δήλωσε συγκινημένος που κάποιες απ’ αυτές, η Ζέρβα και η Γαλιατσάτου, πήγαν αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναθλητικό στη Θεσσαλονίκη, για να δώσουν το παρών σε μία σπουδαία στιγμή για τον ίδιο, που είναι τιμή και για τον σύλλογο που εκπροσωπεί, αλλά και για τον βολιώτικο αθλητισμό. 

Ο νεαρός τεχνικός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb: "Πραγματικά πλούσιος ηθικά για τη βράβευση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ευλογημένος που έχω αυτούς τους συνεργάτες (Δ.Ε, staff, αθλήτριες) και μπορώ και βελτιώνομαι και ΜΑΖΙ κάνουμε βήματα προόδου.  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (Ζήση και Ελένη, σας ευχαριστώ), γιατί πάντοτε είναι ΕΚΕΙ και στηρίζουν την κάθε μου κίνηση και επιλογή..."

1mixalis markopoulos

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, Σούλη Μαρκόπουλο και Σωκράτη Ηλιάδη
Last modified onTuesday, 23 January 2018 21:30