noodles volos banner

Άφησε άδικα δύο βαθμούς στην Καρδίτσα (video)

Ο Ιβάν Γέσιτς πήρε θέση δύο φορές για να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ Ο Ιβάν Γέσιτς πήρε θέση δύο φορές για να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ

Άφησε δύο βαθμούς στην Καρδίτσα η Νίκη Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι στο ντεμπούτο του Λουτσιάνο, με τους "κυανόλευκους" να είναι κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα, να έχουν δύο δοκάρια, μεγάλες ευκαιρίες και φυσικά διαμαρτύρονται για τη φάση του 70ό λεπτού όταν ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε αρχικά πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ανιέτε και έπειτα από τις "φωνές" των γηπεδούχων, άλλαξε την απόφασή του και έδωσε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ρόβας της Αναγέννησης, η Νίκη πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στο γκολ.

Σε μέτρια επίπεδα το πρώτο μέρος, με τον Ισαάκ να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του όταν σούταρε σε κενή εστία από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι "κυανόλευκοι" εγκλώβισαν όλα τα ατού της Καρδίτσας, δεν κινδύνεψαν καθόλου στα 97 λεπτά της συνάντησης και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο μέρος και στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Και μπορεί η Νίκη να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Βόρειο Όμιλο, αλλά η ανάγκη για την απόκτηση ενός ικανού σέντερ φορ είναι επιτακτική. Να αναφέρουμε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εκσφενδονίστηκαν από τους φιλάθλους της Αναγέννησης, αντικείμενα και κροτίδες προς τους παίκτες της Νίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Μανουσάκη.

gesits

Ο Ιβάν Γέσιτς πήρε θέση δύο φορές για να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ

 

Η εξέλιξητης αναμέτρησης:
6' Ο Ανιέτε πιάνει το διαγώνιο σουτ και ο Σιαράβας αποκρούει.
7' Κεφαλιά του Γκότοβου περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σιαράβα.
26' Kίτρινη κάρτα στον Μανουσάκη για φάουλ στον Χλωρό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.
39' Μακρινό ευθύβολο σουτ του Σεϊμάν έφυγε άουτ.
45'+1' Μεγάλη φάση για τη Νίκη, από αυτές που δεν χάνονται... Ο Γέσιτς έκανε παράλληλη σέντρα που ο Σιαράβας έδειχνε να ελέγχει τη φάση πέφτοντας να μπλοκάρει. Του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Ισαάκ επωφελήθηκε, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα.

51' Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου. 
55' Πάσα του Γέσιτς από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, ανέκοψε ο Οικονόμου κι ενώ ο Ρεπετσάς περίμενε την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.
65' Πρώτη αλλαγή για τη Νίκη, ο Τσίτας στη θέση του Σεϊμάν.
68' Ο Ανιέτε βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό από πλάγια θέση.
71' Κάθετη πάσα του Τσίτα στον Ανιέτε που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έπεσε στο έδαφος υπό την πίεση του Ρόβα. Ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τους παίκτες της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται σε διαιτητή και επόπτη για τρία λεπτά.
72' Κίτρινη κάρτα στον Μπουντούρη για διαμαρτυρία.
73' Μικρή διακοπή καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης κάλεσε τους βοηθούς και διέκοψε προσωρινά το ματς.
75' Κόκκινη κάρτα στον Ρόβα ως τελευταίο παίκτη στο μαρκάρισμα πάνω στον Ανιέτε και αλλάζει την απόφασή του ο κ. Βάτσιος δίνοντας τελικά φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής!
77' Ο Ανιέτε εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα στημένη στο ημικύκλιο και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλικη της φάσης, σουτ του Μανουσάκη κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.
79' Ο Τσίτας σε καλή θέση για γκολ, ύστερα από πάσα του Ανιέτε, αλλά ο Γήττας πρόλαβε κι έβαλε την κόντρα.
79' Σουτ του Ανιέτε από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιαράβας. 
80' Δεύτερο δοκάρι για τη Νίκη! Ο Μανουσάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσίτας έκανε ωραίο κοντρόλ με το στήθος και σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
90'+7': Σουτ του Ζουλιώτη έφυγε άουτ, με τους παίκτες της Νίκης να ζητούν κόρνερ. Ο Βάτσιος σφύριξε τη λήξη του αγώνα και αμέσως μετά έδειξε κίτρινη στον Ρεπετσά για διαμαρτυρία.

Συνθέσεις: 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Τζάνης, Ρόβας, Οικονόμου, Μπιτέλης (89' Καραχάλιος), Γήτας (79' Δημόπουλος), Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Μίχος, Χλωρός (69' Κρανιώτης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (94' Ακασού), Γέσιτς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Σεϊμάν (65' Τσίτας), Ανιέτε.

Media

Last modified onMonday, 23 December 2013 10:54