noodles volos banner

Έλεγχος ρυθμού, πάθος και θέληση τα «κλειδιά» για την «πόρτα» της Super League

Ενενήντα λεπτά απέχει η επιστροφή στη Super League για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και άπαντες γνωρίζουν ότι το πάθος και η θέληση είναι τα στοιχεία που κρίνουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του ένα τέτοιο ντέρμπι και έναν τέτοιο τελικό που κρίνει κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν όλη τη σεζόν την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με περιορισμένες επιλογές λόγω των πολλών τραυματισμών κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές και να αιφνιδιάσει τους ακρίτες.  

Αυτό που θέλει ο έμπειρος τεχνικός, είναι οι παίκτες του να βγάλουν από νωρίς εκτός ρυθμού την Ξάνθη και να μην της δώσουν περιθώριο να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κάνει το παιχνίδι της. Άλλωστε η αντίπαλη ομάδα μετρά δυο μήνες χωρίς επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα. Αν έρθει ο απόλυτος αιφνιδιασμός, αυτό θα είναι το ιδανικό. Αν όχι όμως, ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Παντέλης δοκίμασε αρκετά σχήματα στις προηγούμενες προπονήσεις. Φαίνεται όμως πώς μόνο για δύο θέσεις υπάρχει ερωτηματικό και αυτές αναμένεται να παιχθούν ανάμεσα σε Μόνχε, Νικολιά και Κατσίκη. Πάντως υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει και ο νεαρός Κολημήτρας σε περίπτωση που προτιμήσει ο Παντέλης τρίτο παίκτη να μαρκάρει στο κέντρο. 

Ο Γκίτκος θα υπερασπιστεί στην εστία, στα δύο άκρα θα αγωνιστούν Κατσιαρός και Γιαλούσης, Αρβανίτης και Μελίσσης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Πινδώνης και Ρόκας θα είναι στα χαφ, ενώ μπροστά τους εκτός απροόπτου θα είναι ή ο Κατσίκης ή ο Μόνχε. Μπρέσκα και Νικολιάς θα είναι στις δύο πλευρές.  Υπάρχει όμως περίπτωση να προτιμηθεί ο Μόνχε στα αριστερά αντί του νεαρού, ή να μείνει στον πάγκο τον Μπρέσκα και ξεκινήσει τον Κολημήτρα. Ο Γκούρμα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Στον Ολυμπιακό έχουν αναλύσει την Ξάνθη, θα παραταχθούν "διαβασμένοι" απέναντι στην ομάδα του Κεχαγιά και αισιοδοξούν οτι το τέλος θα τους βρει να πανηγυρίζουν μια ιστορική επιτυχία. 

Last modified onTuesday, 10 June 2014 16:23