noodles volos banner

«Φανήκαμε ιδανικοί αυτόχειρες, χαρίσαμε τη νίκη»

Στην κακή διαχείριση του ματς στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή του Μάνταλου στάθηκε ο Νίκος Παντέλης δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, επισήμανε: "Νομίζω ότι σήμερα φανήκαμε ιδανικοί αυτόχειρες. Τη νίκη την χαρίσαμε και το λέω γιατί είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και 2ο γκολ. Το 1-1 έγινε σε μια φάση που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ και με γκολ οφσάιντ. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ευνοηθήκαμε θεωρητικά από την αποβνολή αλλά όχι πρακτικά, μας έπιασε το άγχος, δεν διαχειριστήκαμςε καλά το παιχνίδι. Σε μία κρύα θα την χαρακτήριζα φάση δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάμε το ματς στην παράταση αλλά δεν το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον κόσμο του Βόλου που ήταν συγκλονιστικός, είναι μια δύσκολη ημέρα αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα διεκδικήσει αυτό που άδικα δεν πήρε φέτος. Να δώσω συγχαρητήρια και στην Ξάνθη που βρέθηκε άδικα να παίζει κι αυτή σε ένα παιχνίδι μια χρονιά".

Ερωτηθείς για το τι τελικά έφταιξε για την ατυχή ολοκλήρωση της περιόδου, απάντησε: "Ειναι συνδυασμός περίεργων συμπτώσεων, δύο χαμένα πέναλτι στο 95', τέσσερα ή πέντε χειρουργεία σε διάστημα 15 ημερών. Το μεγαλύτερο κακό το έκανε η ήττα από τη Νίκη Βόλου καθώς μετά το διπλό στην Κέρκυρα, θα είχε μείνει εκτός η Νίκη. Δεν υπήρχε καλή διαχείριση από όλους μας και ίσως κάπως η ομάδα “εφυσηχάστηκε” και νόμισε ότι έτσι απλά θα πήγαινε στα μπαράζ. Εκεί όμως είναι άλλο πρωτάθλημα και δυστυχώς το πλήρωσε".

Τέλος, σε ερώτηση για το αποψινό παιχνίδι, ανέφερε: "Όταν παίζεις σε ένα παιχνίδι μια χρονιά θα έπρεπε να πιέσουμε πιο πολύ, δεν έγινε σωστή διαχείριση. Μετά το 2-1, πιέσαμε, χάσαμε ευκαιρίες αλλά όπως είπα υπάρχουν άσχημες συμπτώσεις που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε καλή διαχείριση, θα μπορούσαμε όμως να έχουμε ισοφαρίσει".

Last modified onThursday, 12 June 2014 00:15