noodles volos banner

Μετράει αντιστρόφως για την πρεμιέρα

Αντιστρόφως μετρούν τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές αλλά και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου για να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις και επικεντρώνονται στο ματς της Κυριακής με τη Ζάκυνθο. Ο Νίκος Παντέλης προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τις δυσκολίες της κατηγορίας. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός παίζει για ένα αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, τη νίκη κι αυτό ενδεχομένως αυξήσει την πίεση, που είναι όμως κάτι το φυσιολογικό για μια ομάδα που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό. Συν τοις άλλοις, στην 1η αγωνιστική πάντα ...παραμονεύουν οι εκπλήξεις...
Το σύνολο του Νίκου Παντέλη δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στη Football League. Τα αποτελέσματα και η πορεία που θα έχει ξαρτώνται από την απόδοσή του, μιας και οι οργανωμένες ομάδες με γεμάτο ρόστερ, είναι λιγοστές. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεγαλύτερος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι ο κακός του εαυτός... σε έναν όμιλο πάντως που ίσως είναι δυσκολότερος από την περασμένη σεζόν και με ομάδες που πέρυσι οι "ερυθρόλευκοι" δεν συνάντησαν (με εξαίρεση τον Φωκικιό και τους Ηρακλή, Αιγινιακό στα πλέι οφ).
Ο Μέζα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση και έτσι, το απουσιολόγιο θα περιλαμβάνει μόνο τα ονόματα των Ρόκα, Καρρά.

Last modified onTuesday, 07 October 2014 10:14