noodles volos banner

Αστέρας-Αετός 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα, στο γήπεδό του κέρδισε 3-1 τον Αετό. Το 1-0 ...από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 1ο λεπτό, από σέντρα του Καρανικολάου, ο Τριχόπουλος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Τα άλλα δύο γκολ σε ένα δίλεπτο. Στο 37' ο Ρουσσάς με διαγώνιο σουτ ύστερα από κάθετη του Μπούρντα και στο επόμενο λεπτό, ο Τριχόπουλος σε τετ-α-τετ ύστερα από πάσα του Καραμανιώλα. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαναγιώτου στο 70ό λεπτό.
Για τον Αστέρα, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση, κυρίως αυτή στο πρώτο ημίχρονο όταν εκτός από τα τρία γκολ, η ομάδα του έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους 
Τριχόπουλο, Μπούρντα, Ρουσσά, Καραλόπουλο για περισσότερα τέρματα. Επισήμανε ακόμη πως στην επανάληψη ο Αστέρας είχε άλλες τρεις φάσεις για γκολ.
Όσον αφορά στον Αετό, ο Κώστας Σπαθούλας παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος επηρεασμένη ψυχολογικά κι από το γρήγορο γκολ, αλλά στο β' 45λεπτο πήρε τον πλήρη έλεγχο του ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τον Παπαναγιώτου, τόσο πριν όσο και μετά το δικό του γκολ. Επίσης, αναφέρθηκε με νόημα... ότι από τα τρία ματς για το σύλλογο της Κερασιάς, τα δύο είχαν διαιτητή τον Θεοχάρη.

 

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Ρέβης, Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Αχμάτι, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας (60' Φίλος), Ρουσσάς, Μπούρντα (89' Καλαμπαλίκης), Καρανικολάου (69' Ξέρας).
Αετός: Μπουρίτας, Μαρούφ (35' Ραφαήλ), Γ. Βλαχάβας (80' Στεργίου), Καρπούζας, Κοτρώνης, Καρυπίδης (80' Ν. Ζήσης), Τσουρής, Ταμπάκου, Κατσίκας, Παπαναγιώτου, Μαρούγκας.