noodles volos banner

«Ο κόσμος πρέπει να μας βοηθήσει»

 

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και την κρισιμότητα του μίλησε στην κάμερα του novasports ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Στο τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τη Νίκη, στην κατάσταση που είμαστε. Είναι ένα εξίσου πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την Κέρκυρα, αφού παίζουμε με μια ομάδα η οποία έκανε και ήττα στην έδρα της, είναι μια ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια θέλει πολύ προσοχή. Παίζει με πολύ κλειστή άμυνα και με γρήγορη μετάβαση προς την επίθεση. Θα πρέπει να ελέγξουμε αυτό το προτέρημα της Κέρκυρας, πρέπει να έχουμε τρομερή ισορροπία στο παιχνίδι μας. Εμείς θα το δούμε όπως κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε με την τακτική μας, με τη δουλειά μας να πάρουμε το παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε πάρα πολύ μετά από την ήττα στην Ξάνθη και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα σε σχέση με την Ξάνθη: «Τα κυριότερα προβλήματά μας αφορούν την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το κράτημα της μπάλας, οι επιθέσεις από τις πλευρές και από τον άξονα και σίγουρα στη μετάβασήθέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Είναι κομμάτια που δεν βελτιώνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Προχωράμε βήμα βήμα να δώσουμε στους παίκτες όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε μέσα στο παιχνίδι και μέσα από τις προπονήσεις να βγάλουμε όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν νιώθει ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου: «Αισθάνομαι ότι κάνει βήματα προόδου, όμως ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βλέπω αυτό που θέλω. Στον αμυντικό τομέα είμαστε πιο οργανωμένοι, στο επιθετικό κομμάτι θέλουμε αρκετή δουλειά».

Για το πως περιμένει το ματς με την Κέρκυρα: «Πάρα πολύ δύσκολο. Ξέρω την Κέρκυρα, την είδα και πως εμφανίστηκε στην Καλλονή. Είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει γρήγορους παίκτες και είναι καλή ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Το είπα από την πρώτη μέρα που πήγα στο Βόλο, ότι εμείς όσοι είμαστε θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος πρέπει να μας βοηθήσει. Είναι σημαντική η βοήθειά του, γιατί έχει να κάνει με νεαρούς παίκτες, σχετικά άπειρους, και όχι με τρομερές παραστάσεις από Α' Εθνική και σίγουρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά του. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μείνει σπίτι του. Πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί αυτή την ομάδα γιατί ξέρω ότι την αγαπάει πολύ».

 

 

Last modified onSaturday, 01 November 2014 17:35