noodles volos banner

Αναζητάει νίκη ηρεμίας...

Σε ματς που γίνεται σε περίεργο κλίμα μετά τα συμβάντα της Πέμπτης, η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Σέντρα στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4.

Mετά την απρόσμενη εξέλιξη που είχε ο αγώνας Κυπέλλου την Πέμπτη με τη ματαίωσή του εις βάρος της Νίκης, με εμδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των φιλάθλων της κυανόλευκης ομάδας στη σημερινή αναμέτρηση. Αλλά πέρα από τα όσα θα γίνουν στην κερκίδα, το αγωνιστικό είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους παίκτες του, που περιμένουν μία καλή εμφάνιση ώστε να έχουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ροτζέριο λόγω τραυματισμού είναι εκτός μάχης, επανάλερχεται όμως ο Λάουξ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Ταΐρης, Ταμπάκης, Τζιώρας, Σκούρτης, Μαρινάκης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Τσουκάνης, Αργύρης, Σταμπολζίεφ, Μαχλελής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Κορέτα, Νικλητσιώτης.

Με τρεις σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στον Βόλο η αποστολή της Κέρκυρας. Ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του, ενώ ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ έχει άδεια για προσωπικούς λόγους. Τέλος, ο Σάσα Καϊκούτ στην τελευταία προπόνηση στο νησί παραπονέθηκε για ενοχλήσεις κι έτσι έμεινε εκτός, ενώ θα υποβληθεί και στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η αποστολή των «Φαιάκων»: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Καρντόζο, Ζορμπάς, Κανακούδης, Κρητικός, Ντιόγκο, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Ρόχας, Γκόμες, Βενέτης, Ομπράντοβιτς, Ανδρεόπουλος, Ντιμιτρόφσκι.