noodles volos banner

Κυζιρίδης: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γρηγόρης Κυζιρίδης, μίλησε αμέσως μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα στην κάμερα του novasports. Όπως είπε η ομάδα του άξιζε τη νίκη, αλλά έλειψε το γκολ.

«Ηταν μία καλή εμφάνιση και αυτό που κρατάμε είναι τη θέληση που είχαμε, το πάθος που βγάλαμε. Αυτό που ήθελε ο κάθε οπαδός της ομάδας μας, πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε και ο σημερινός αγώνας ήταν το έναυσμα για ακόμη μία καλύτερη συνέχεια.

Για το τι έλειψε από την ομάδα του: «Μας έλειψε το γκολ, το οποίο θα έρθει. Σήμερα ήμασταν απειλητικοί. Αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη σήμερα ήμασταν εμείς. Η Κέρκυρα απείλησε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα. Νομίζω ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Για το αν πιστεύει στην παραμονή: «Αν δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρει, δεν θα ήμουν εδώ. Από κει και πέρα όποια ομάδα είχε τον ίδιο στόχο με εμάς και είχε το πρόγραμμα το δικό μας θα είχε αυτή τη συγκομιδή. Εμείς είμαστε ταπεινοί, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Κοιτάμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».