noodles volos banner

«Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Η Νίκη ίσως και να μην πήρε από το παιχνίδι αυτό που δικαιούνταν βάσει εικόνας, υποστήριξε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα. 

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν πήραμε ίσως αυτό που δικαιούμασταν. Ήμασταν καλά διαβασμένοι στο παιχνίδι της Κέρκυρας και προσαρμοστήκαμε στις δυνατότητες της. Μας έλειψε το γκολ και η μεγάλη ευκαιρία, αλλά θα μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να είχαμε σκοράρει.
Είναι σημαντικό πως η ομάδα δείχνει σιγά, σιγά το πρόσωπο που θέλω να μπορέσει με κυκλοφορία και κάθετες πάσες να δημιουργεί. Φυσικά η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι σημαντικό κάθε Κυριακή να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό. Τα παιδιά σήμερα έδωσαν το 100%.
Η Κέρκυρα μας έκανε μία καλή ευκαιρία στο τέλος με τον Ταΐρη να αποκρούει και εκεί θα μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε το ματς. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε, τουλάχιστον πήραμε τον έναν. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να κοιτάξουμε μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βοήθησε και συνεχίζουμε».