noodles volos banner

Το ενδιαφέρον στα Γιάννινα

Mε μεσημεριανή προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Χλόης αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της κυριακάτικης εξόδου στα Γιάννενα. Οι "κυανόλευκοι" θα αναζητήσουν κόντρα στον ΠΑΣ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακρυά από το Πανθεσσαλικό. Μέχρι στιγμής, έχουν πάρει τους τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσαν ως γηπεδούχοι, στα οποία μάλιστα κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Αυτό είναι και το ζητούμενο στο προσεχές ματς. Η Νίκη να αμυνθεί σωστά και να μην δεχθεί πίεση από τους αντιπάλους της, ενώ παράλληλα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί κάποια αντεπίθεση που θα της δοθεί ώστε να σκοράρει και να αυξήσει τις πιθανότητές της για βαθμό ή βαθμούς. Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν η Νίκη καλείται να παράξει παιχνίδι, αφού έχει κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπορεί να τη μετουσιώσει σε ευκαιρίες και γκολ. Μόλις τρία γκολ στο πρωτάθλημα σε οκτώ αγώνες: το ένα στην πρεμιέρα με την ωραία ατομική ενέργεια του Σκούρτη, το άλλο με τον Εργοτέλη από κεφαλιά σε στημένη φάση του Ίβενς και το τρίτο με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Ροτζέριο στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Όσον αφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς. Ξεκίνησε τη σεζόν με εντός έδρας νίκη 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, πήρε 1-1 στην Κομοτηνή, έφερε 2-2 με την Ξάνθη και ακολούθησαν δύο ήττες με το ίδιο σκορ, 2-0 στην Κέρκυρα και στη Βέροια. Το διπλό στη Νέα Σμύρνη τον ανέβασε, αλλά στα δύο τελευταία του ματς με Καλλονή στους Ζωσιμάδες και Πλατανιά στα Χανιά έληξαν χωρίς γκολ.